comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Emenike, Karabük'e geri döndüğü için...

19 Aralık 2013, Perşembe 20:02

Fenerbahçe'nin Nijeryalı golcüsü Emmanuel Emenike, Karabükspor ile karşı karşıya gelecekleri karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Nijeryalı golcüsü Emmanuel Emenike, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Kardemir Karabükspor maçından 3 puanla ayrılan taraf olacaklarına inandığını söyledi.

Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulunan golcü oyuncu, ilk olarak Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Kayseri Erciyesspor filelerine gönderdiği golün, "Ayın Golü" seçilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Emenike, "Ayın golü olduğu için çok mutluyum. Aynı zamanda taraftarlarımızdan buraya gelmeleri ve bana hediye vermeleri, çok mutlu oldum. Onlara teşekkür ediyorum" dedi.

Hafta sonu Kardemir Karabükspor ile oynayacakları maçla ilgili ise Emenike, "Karabüskpor deplasmanı Fenerbahçe için hep zorlu geçmiştir. Her zaman yaptığımız ve en iyi bildiğimiz işi yaparak, güzel oynayıp 3 puanla döneceğiz. Çünkü Karabükspor'un da iyi futbolcuları var. İyi oynayıp 3 puanla döneceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Bir dönem Kardemir Karabükspor forması da giyen Emenike, "Karabük, güzel insanlarla dolu bir şehir. Karabük'ü çok seviyorum. Tekrardan oraya gitmek beni mutlu ediyor" diye konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!