comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Volkan Demirel'den Galatasaray'a gönderme!

19 Aralık 2013, Perşembe 19:23

Ünal Aysal ve Selçuk İnan'ın Fenerbahçe'yi şanslı bulmasına Baroni'nin ardından Volkan Demirel'den de yanıt geldi.

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, Spor Toto Süper Lig'de büyük bir avantaj yakaladıklarını ancak şampiyonluk için konuşmanın erken olduğunu söyledi.
 
Bağdat Caddesi'ndeki Fenercell&Avea Mağazası'nın açılışına katılan Volkan, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. Lig yarışının kendileri adına çok güzel gittiğini vurgulayan Volkan, "Çok güzel bir durumdayız. Çok güzel bir ortamımız var. İnşallah bu güzellikleri devam ettirmek istiyoruz. Sonuçlarla da bunu en iyi şekilde gösteriyoruz. Emin adımlarla ilerliyoruz. İnşallah istediklerimizi sezon sonunda elde ederiz" diye konuştu.
 
Demirel, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 15 hafta sonunda en yakın takipçileri Kasımpaşa'ya 8, Galatasaray'a 11, Beşiktaş'a ise 12 puan fark atmalarına rağmen henüz şampiyonluk için konuşamayacaklarını vurgulayarak, şözlerini şöyle sürdürdü: "Şampiyonluk konuşmak için çok erken. Lig uzun bir maraton. Ben daha öncelerden bu olayları yaşadım. 9 puan, 11 puan gerilerden gelerek şampiyon olduğumuzu hatırlıyorum. Şu an için şampiyonluk adına konuşmak yanlış olur ama büyük bir avantajımızın olduğu doğrudur. Biz puan farkına bakmıyoruz. Biz bütün maçları kazanmak için sahaya çıkıyoruz ve sezon sonu istenilen şampiyonluğu elde etmeye çalışıyoruz." 
 
"SON DAKİKA GOLLERİ BİZİ MUTLU EDİYOR"
 
Tecrübeli kaleci, "Rakipleriniz son dakikada attığınız golleri şans olarak değerlendiriyor. Ne söylersin" sorusuna ise, "Kimileri tarafından şans deniyor, kimileri tarafından başka bir şey. Biz çalışmanın ve inancın vermiş olduğu bir kazanç olarak görüyoruz. Maçı her an kazanmak istiyoruz. Bu son dakikalarda gelen goller de biz futbolcular adına mutluluk verici oluyor. Biz bu mutluluğu bütün Fenerbahçe camiası olarak en iyi şekilde değerlendirelim, diğerleri de şans mı der başka bir şey mi der, onlara bırakalım" diyerek sözlerini sonlandırdı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!