comScore

Chelsea Chelsea

Diego Costa'nın yeni adresi Beşiktaş mı?

02 Aralık 2015, Çarşamba 11:33
Diego Costa'nın yeni adresi Beşiktaş mı?

Chelsea'nin İspanyol santraforu için çeşitli iddialar var.

FutbolArena Dış Haberler - Chelsea'de geçtiğimiz sezon müthiş başarılı işlere imza atan ancak bu sezon hem formsuz hem de mutsuz olan ve aynı zamanda birçok disiplin problemi yaşayan Diego Costa'nın transferine dair kulislerde birçok farklı iddia ortaya atılıyor.
 
Jose Mourinho'nun Beşiktaş'ın başarılı golcüsü Mario Gomez'e göz diktiği iddialarının ardından kimileri Beşiktaş'ın da bu transfer hamlesine misilleme olarak kesenin ağzını açıp Diego Costa transferini bitireceğini söylerken, en net dille ifade edilen iddia ise İspanya'da günlük çıkan Mundo Deportivo gazetesinden geldi.
 
Yaklaşık 110 senelik bir mazisi olan günlük spor gazetesinin iddiasına göre Diego Costa 28 milyon Sterlin civarı bir bonservis bedeli karşılığı Atletico Madrid'te 3. dönemini yaşayabilir.
 
Brezilya kökenli İspanyol golcünün ara transfer döneminde Vicente Calderon'un çimlerine geri döneceğinin iddia edildiği haberin dayandırıldığı en büyük gerekçe ise Jose Mourinho ile olan sorunlarının son Tottenham Hotspur maçında yedek kulübesinde artık bir krize dönüşmüş olması.
 
Hatırlanacağı üzere, Chelsea'nin deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Tottenham Hotspur maçında yedek soyundurulan Diego Costa, saha kenarında oyuna girme hayaliyle ısınırken kenara çağrılmıştı ve oyuna girmeyeceği netlik kazanınca sinirli bir şekilde antreman yeleğini çıkarıp fırlatmıştı.
 
Diego Costa bu sezon Premier Lig'de 11 maçta ilk 11 olarak sahaya sürülmesine rağmen yalnızca 3 gol atabildi. Şampiyonlar Ligi'nde de 4'ü ilk 11'de başladığı 5 maçta 1 gol atan İspanyol santraforun en büyük hedeflerinden birisi yeniden gol atmaya başlayarak yazın düzenlenecek olan 2016 Avrupa Şampiyonası'nda İspanya Ulusal Futbol Takımı'nın ileri ucunda forma şansı bulabilmek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!