comScore

Chelsea Chelsea

Didier Drogba sahaya indi! İşte ilk sözleri...

29 Temmuz 2014, Salı 18:00

Chelsea'ye geri dönen Didier Drogba, ilk idmanına çıktı ve dönüşü ile ilgili özel açıklamalar yaptı.

Galatasaray ile sözleşmesini uzatmadıktan sonra İngiltere Premer Lig ekiplerinden Chelsea'nin yolunu tutan Didier Drogba, kulübü ile ilk idmanına çıktı ve açıklamalarda bulundu.

Mourinho'nun geri dönüş öncesi kendisine ne söylediğini açıklayan Fildişili, "Jose Mourinho bana kulübün tarihinde yer etmiş benim gibi bir oyuncunun geri dönmesi gerektiğini söyledi. O bana geri dönerek, onunla aynı yola girmem gerektiğini, ayrılmış olsam bile burada 8 yıl geçirdiğimden dolayı hala bir Chelseali olduğumu söyledi. O bana Premier lig'de oynama şansını veren isim. En önemlisi; kazanmak, kazanmak, kazanmak istiyoruz" dedi.
"DEĞİŞMEK ZORUNDA DEĞİLİM"

Tek amacının kazanmak olduğunu kaydeden Drogba, "Benim buradaki en büyük katkım, ilk geldiğimde verdiklerimi vermek olacak. Değişmek zorunda değilim, herkes benim karakterimi, yaklaşımımı ve mentalitemi biliyor. Herkes benim sadece gülmek ve benim geri dönüşümden mutluluk duyan insanlara teşekkür etmek için geri dönmediğimi biliyor. Kazanmak istiyorum, kazanma hırsımı paylaşmak istiyorum. En iyi sonuçları elde edebilmek için kendini zorlamalısın." ifadelerini kullandı.

"5 YILDIR LİGİ KAZANAMADIK"

Premier Lig'i kazanmak istediğini kaydeden tecrübeli golcü, "Buraya rekorlar kırmak için gelmedim, kupaları kazanmak için geldim. Premier Lig'i 5 yıl kazanmamak uzun bir süre. Premier Lig kupasını kaldırmak fantastik bir duygu ve birkaç yıldız bunu yaşayaöadık. Bizim gibi kulüpler için 5 yıl uzun. Premier Lig'i özledim. Bence dünyanın en iyi ligi. " diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!