comScore

Chelsea Chelsea

Mourinho yine bombaladı!

15 Şubat 2014, Cumartesi 21:00

Jose Mourinho ile Arsene Wenger arasındaki söz düellosu sona erecek gibi gözükmüyor. 

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Arsene Wenger'de Chelsea takıntısı olduğunu ve sürekli olarak kendilerini takip ettiğini söyledi.

Mourinho ile Wenger arasındaki demeç savaşları pek de biteceğe benzemiyor. Son olarak Arsenal teknik patronu Wenger, Mourinho'ya ithafen; "Kaybetmekten korkuyor ancak bir yarışın içinde değilseniz zaten kaybedemezsiniz." ifadelerini kullanmıştı.
Bu açıklamaların altında kalmayan Portekizli teknik adam da Wenger'in başarısızlık konusunda uzman olduğunu belirterek, "Ben onun kadar başarısız olsam ve 8 yılda herhangi bir kupa kazanmasam, Chelsea'yi bırakır ve bir daha geri dönmezdim." dedi.

Fransız teknik adamı hedef alan açıklamalarına bir yenisine ekleyen Mourinho, verdiği demeçte şu ifadeleleri kullandı: "Wenger, Chelsea'yi seyretmeyi seviyor. 2007-2013 yılları arasında unutmak için bolca vakti olduğunu düşünmüştüm ama o hâlâ Chelsea'yi seyrediyor."

Wenger'in önceki açıklamalarına da yanıt veren Portekizli, "Kaybetmekten korkuyor muyum? O da ne demek? Günün sonunda yine agresif olan, kibar olmayan taraf ben olacağım. Ama aslında o kişi ben değilim. Benim başarısız olmaktan korktuğumu söylüyor. Hangi konuda başarısızlıktan bahsediyoruz?" ifadelerini kullandı.

Wenger'in 8 senedir Arsenal'de herhangi bir kupa kazanmadığının altını çizen Mourinho, kendisinin böyle bir şeye tahammül edemeyeceğini belirterek, "Ona büyük bir saygım var. Önemli bir teknik adam ama başarısızlık hakkında konuşacağı zaman, önce kendisine bakması gerekiyor. Büyük bir takımın başında 7-8 sene kalıp şampiyonluk yaşamamak, gerçek bir başarısızlık. Ben, Chelsea ile 4 yıl içerisinde hiçbir kupa kazanamazsam çeker giderim. Yönetim benim kalmamı istese dahi kalmam. Bu, bu kadar basittir." şeklinde konuştu.Wenger, Chelsea'yi seyretmeyi seviyor. 2007-2013 yılları arasında unutmak için bolca vakti olduğunu düşünmüştüm ama o hâlâ Chelsea'yi seyrediyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!