comScore

Bursaspor Bursaspor

Pinto ve transfer yorumu!

20 Aralık 2012, Perşembe 15:01

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2-0 kazandıkları 1461 Trabzon maçına ilişkin olarak, ''Galatasaray'ı eleyip gelen, deplasman oyununu iyi oynayan bir takımla oynadık. İyi bir takımı yendiğimiz için mutluyuz'' dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, hedeflerinin kupayı kazanmak olduğunu söyledi. Maçı kazanarak grup maçlarına iyi başladıklarını belirten Sağlam, ''Galatasaray'ı eleyip gelen, deplasman oyununu iyi oynayan bir takımla oynadık. İyi bir takımı yendiğimiz için mutluyuz. Bu maçı unutup, hafta sonu ligde Gençlerbirliği ile yapacağımız maça hazırlanmamız gerekiyor'' diye konuştu.

Sağlam, bir soru üzerine, birçok PTT 1. Lig takımındaki futbolcuyu izlediklerini dile getirerek, ''1461 Trabzon takımında da beğendiğimiz oyuncular var. Ancak herhangi bir transfer görüşmemiz olmadı. Bir girişimde bulunmadık'' değerlendirmesinde bulundu.

Bir gazetecinin Pinto'nun oyundan çıkarken ıslıklanmasını hatırlatması üzerine Sağlam, şunları söyledi:
''Ona yapılıp yapılmadığını bilmiyorum. Her oyuncu bizim. Bunlarla bugüne kadar geldik. Pinto bu takıma çok katkı yaptı. Performansının üst seviyeye çıkarmak istiyoruz. Kendi de bunu istiyor. Bu oyuncuları kazanmak için herkesin destek olması gerekiyor. Taraftarlarımızdan, medyadan daha anlayışlı olmasını istiyoruz. Devre arasından takviyeler yapacağız belki ama bu oyuncuların çoğuyla yolumuza devam edeceğiz. Morallerini üst seviyede tutmamız gerekiyor.''

Sağlam, devre arasında bazı oyuncularla yollarını ayıracaklarını da sözlerine ekledi.

Bursasporlu İbrahim Öztürk ise kupanın kendileri için önemli olduğunu bildirerek, ''Oyunun kontrolü elimizdeydi. Önemli olan galibiyetle başlamaktı. Hedefimiz gruptan çıkmak'' ifadesini kullandı.

Ferhat ise maça iyi başladıklarını ve iyi mücadele ederek istedikleri 3 puanı aldıklarını söyledi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!