comScore

Bursaspor Bursaspor

Hamza Hamzaoğlu'dan Galatasaraylıları çıldırtan yorum - Süper Lig Haberleri

08 Şubat 2016, Pazartesi 22:09
Hamza Hamzaoğlu'dan Galatasaraylıları çıldırtan yorum - Süper Lig Haberleri

Bursaspor'un sezon hedeflerinden bahseden Hamza Hamzaoğlu, açıklamasında Galatasaraylıları kızdıran ifadeler kullandı.

FutbolArena - Galatasaray'dan ayrılarak Bursaspor'un başına geçen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu Bursaspor TV'de soruları yanıtladı.

Bursaspor'un sezon hedeflerinden bahseden Hamza Hamzaoğlu, açıklamasında Galatasaraylıları kızdıran ifadeler kullandı.

Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaraylıları kızdıran açıklamaları


"Bu sezon bazı kulüpler UEFA'dan ceza alırsa 7. ve 8. kulüpler Avrupa'ya gidebilir. Bu nedenle ilk 6'ya girmek istiyoruz. Berabere kaldığımızda bile yeniliyormuş gibi hissediyorsak doğru yoldayız demektir. Sezon başından beri yediğimiz hatalı golleri bir kişi değil biz yiyoruz. Mert Günok'u bu hafta dinlendireceğim. Onu şu anda taraftarların önüne atamam. Kaleyi müthiş bir profesyonel olan Harun'a emanet edeceğim."

Serdar Aziz Fenerbahçe maçında oynayacak mı?


"Serdar Aziz Fenerbahçe maçına yetişecek. Emre ve Jorquera'nın durumu ise maç saatinde belli olacak. Hakemlerin de hata yaptıklarını kabul etmemiz lazım. Oyuncularıma hakemle oynamadan maça konsantre olmasını söylüyorum hep. Sercan'a inşallah ciddi bir ceza gelmez. Küfür ya da ağır bir söz söylemedi. Daha sonra da hakemden özür diledi."

Hamza Hamzaoğlu 'Küçükken Fenerbahçeliydim'


"Siz beni 'Galatasaraylı Hamza' olarak tanırsınız. Ben Bursaspor ile özdeşleşecek başarıları yakalamadım. Ben buradan başka bir kulübe gittiğimde bana Bursaspor'u soracaklar. Ben onlara 'Buradayım, Bursaspor'u konuşamam' diyemem. Bizler futbola hizmet eden insanlarız. Galatasaray'a gittiğim gün kulübün dergisi benimle röportaj yaptı. Derginin yazarı bana 'Siz çocukluğunuzda Fenerbahçeli miydiniz?' diye sordu. Ben de 'Küçükken Fenerbahçeliydim' dedim. İnkar mı edeyim? 'Ben hep Galatasaraylıydım mı diyeyim?' Gerçekler neyse kimseden çekinmeden konuşmak lazım." 

Bursaspor'da mutlu olduğunu ve uzun yıllar hizmet etmek istediğini anlatan Hamzaoğlu, "Uzun yıllar burada çalışmayı diliyorum. Onun için geldik. Buradan ayrıldığım zaman da burası için olan duygularımı değiştirmeyeceğim" ifadelerini kullandı. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!