comScore

Bursaspor Bursaspor

"Tuncay Şanlı ile görüşüyoruz"

03 Eylül 2012, Pazartesi 11:30

"Transferle ilgili son gün Çarşamba. O ana kadar farklı şeylerle karşılaşabilirsiniz."

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, "Transferle ilgili son gün Çarşamba. O ana kadar farklı şeylerle karşılaşabilirsiniz. Biz bir kaç tane oyuncu ile temas halindeyiz. Tuncay onların içinden görüştüğümüz arkadaşımız" dedi.

Galatasaray maçının ardından TT Arena Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde soruları cevaplayan Erkan Kamat, "İyi bir mücadele oldu. Galatasaray karşısında 2 gol atmak önemli. İki gün önceki maçın ardından Bursaspor'un gösterdiği performans çok iyi, ilerisi için umut verici. 2 gol atarak bu şekilde 3 puandan olmak kötü bir netice. Arkadaşlarımızı kutluyorum" diye konuştu.

"TUNCAY ŞANLI İLE GÖRÜŞÜYORUZ"
Transfer ile ilgili soruları cevaplayan Kamat, "Transferle ilgili son gün Çarşamba. O ana kadar farklı şeylerle karşılaşabilirsiniz. Biz birkaç tane oyuncu ile temas halindeyiz. İsim olarak şu veya bu değil" şeklinde konuştu. Kamat, Tuncay Şanlı isminin hatırlatılması üzerine, "Onların içinden görüştüğümüz arkadaşımız" cevabını verdi.

"FEDERASYONUN BU HESAPLARI İYİ YAPMASI GEREKİR"
Twente maçının 2 gün sonrasında Galatasaray maçının oynanmasına tepki gösteren Erkan Kamat, "Cuma günü akşam Bursa'ya döndük. Dün İstanbul'a geldik. Hazırlanamadık. Federasyonun bu hesapları iyi yapması gerekirdi. Pazartesi günü oynasaydık daha farklı olurdu ve ona göre hazırlanırdık" dedi.

TUNCAY BURSASPOR'A ÇOK YAKIN
Bursaspor'un Tuncay Şanlı ile görüşmelerini sürdürdüğü ve yıldız ismin yeşil-beyazlı kulüple anlaşma sağlamasının an meselesi olduğu öğrenildi.

Yeşil beyazlıların transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala gündemine aldığı ve Galatasaray ile oynanan karşılaşma sonrası İstanbul'da bir araya gelerek görüşme gerçekleştirdiği yıldız oyuncu Tuncay Şanlı ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenildi.

Wolfsburg'dan ayrılan ve bonservisi elinde bulunan yıldız oyuncunun da Bursaspor'da oynamaya sıcak baktığı ve transferin bugün sonuçlanacağı belirtildi.

Sakaryaspor'da dikkatleri üzerine çeken ve ardından Fenerbahçe'ye transfer olan Tuncay, 5 yıl forma giydiği sarı lacivertli takımda kaptanlığa kadar yükselmişti. 2007'de Middlesbrough'a transfer olan yetenekli oyuncu, ardından sırasıyla Stoke City, Wolfsburg ve kiralık olarak Bolton'da oynamıştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!