comScore

Beşiktaş Beşiktaş

'Barça veya Real Madrid'de oynar..'

21 Mayıs 2013, Salı 08:20

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor forması giyen Bobo, eski takımı Beşiktaş hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor forması giyen Brezilyalı golcü Bobo, bir dönem formasının giydiği ve ligin son haftasında 2-0 mağlup ettikleri Beşiktaş'ı değerlendirdi.

Siyah-beyazlı ekibin bu sezon çok sakatlık yaşadığını ve bunun sebebinin antrenman tarzından kaynaklanabileceğini belirten Brezilyalı golcü, Oğuzhan ve Olcay'ın performanslarına da değindi. Oğuzhan için, "1 sene sonra Türk Milli Takımı'nın 10 numarası olur, birkaç sene sonrada Real Madrid veya Barcelona'da oynar" yorumunu yaptı.

Olcay'ın ise çok başarılı bir sezon geçirmesine rağmen asla 10 numara olamayacağını belirten Bobo, Almeida'nın çok fazla sakatlık yaşadığına da vurgu yaptı.

"GÖZLERİM DOLDU"

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında 2-0 kazandıkları ve takımı adına attığı ikinci gole de değinen tecrübeli golcü, "Attığım gole sevinmedim. Maç öncesi taraftarlar beni yanına çağırdı gözlerim doldu. Nasıl sevinebilirdim ki Beşiktaş'ı çok özledim." ifadelerini kullandı.

"O'NU KİMSE SEVMİYOR"

Siyah-beyazlılarda tercümanlık yapan Arda Kabaklı hakkında da yorumda bulunan Bobo, "Arda, yabancı oyuncuların bütün konuşmalarını Samet Aybaba'ya yetiştiriyor. Onu kimse sevmiyor, dürüst biri değil ve yalan söylüyor" şeklinde konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!