comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman: ''Fernandes F.Bahçe'ye...''

20 Mayıs 2013, Pazartesi 16:21

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Sezonun bitmesinin ardından Beşiktaş'ı hareketli günler bekliyor. Lig TV'nin haberine göre Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gelecek sezon için önemli açıklamalarda bulunurken, birçok oyuncu ile yolların ayrılacağını da söyledi.

Fikret Orman'ın 9 - 10 oyuncu ile yolların ayrılacağını, gelecek yıl iyi bir takım kurmak zorunda olduklarını ifade etti. Orman, Dentinho, Escude gibi oyuncularla yolların ayrılacağını da söyledi.
ORMAN'DAN FERNANDES AÇIKLAMASI! ÇOK NET SÖYLEDİ

Fikret Orman, Fernandes'in Fenerbahçe'ye gideceği iddialarını da net bir dille yalanladı. Bu konuyla ilglili, ''Fenerbahçe'ye ancak bir kafede oturmak için gidebilir. Onunla birkaç gün önce konuştum. Burada mutlu olduğunu söyledi. Biz de ondan gelecek yıl büyük katkılar bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.

MCGREGOR'UN YENİ ROTASI İNGİLTERE

McGregor ile ilgili Hull City'den teklif geldiği ve İskoç kalecinin gelecek hafta bu takıma 1.2 milyon pounda satılacağı belirtilirken, Fikret Orman ile Samet Aybaba'nın bu akşam ya da yarın görüşeceği ifade edildi.

A KLASINDA BİR HOCA ÇOK ZOR

Beşiktaş Başkanı, teknik direktör konusunda da konuşurken, yeni hoca için acele etmeyeceklerini ve gelecek 10 - 15 gün içerisinde yeni hocanın netleşeceğini ifade etti. Aynı zamanda Fikret Orman, Jupp Heynckes gibi A klasında bir teknik direktörle anlaşmalarının ekonomomik nedenlerle çok zor olduğunu ve teknik direktörün Jupp Heynckes olmayacağını ifade etti.

Stat konusunda da gelecek yıl nerede oynanacağının henüz  belli olmadığı belirtildi. Fenerbahçe yönetiminin Şükrü Saracoğlu Stadı için kapılarını açtığını ancak bizim de oraya rahatsızlık vermememiz gerektiğine inandığımız için henüz bir karar veremediklerini söyledi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!