comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Cenk'ten, McGregor'a destek!

25 Mart 2013, Pazartesi 11:32

Beşiktaş'ın genç kalecisi, takım arkadaşı McGregor'un milli takımda Galler'den iki gol yemesine üzüldüğünü söylerken İskoç kalecinin hatalı olmadığını belirtti.

BEŞİKTAŞ 'ın file bekçisi Cenk Gönen, takım arkadaşı Allan McGregor'un milli formayla Galler'den yediği goller nedeniyle üzüldüğünü söyledi. İskoç kalecinin hatalı olmadığını söyleyen Cenk, “İskoçya kalesinde oldukça başarılıydı. Farkı önledi. Kaledeyseniz ne kadar iyi oynarsanız oynayın yenilgilerde fatura hep size kesilir. Bu Mc-Gregor olmuş veya ben olmuşum fark etmiyor” diye konuştu. 2014 eleme maçında İskoçya evinde Galler'e 2-1 yenilmişti.

‘BAŞARI DA BAŞARISIZLIK DA ORTAKTIR'
Süper Lig'de Beşiktaş'ın bu sezon en çok gol yiyen takımlardan olmasının ise tamamen sistemden kaynaklandığını ifade eden Cenk Gönen, “Sürekli eleştiriler var ancak ben bunlara pek katılmıyorum. Bir takım başarılıysa tüm ekip başarılıdır. Takım kötüyse de sahada mücadele edenlerin hepsi kötüdür. Bu bir ekip oyunu çünkü. Kasımpaşa karşılaşmasında takım olarak iyi günümüzde değildik. Kasımpaşa'yı normal şartlarda 3 farklı bir skorla yenmemiz gerekirken onlar kazandı. Biz takım olarak çok iyi durumdayız. Eğer Mersin maçını alırsak zirve yarışında hedefimizi sürdürürüz” diye konuştu.  
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!