comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Süleyman Seba göndermesi - Süper Lig Haberleri

17 Şubat 2016, Çarşamba 13:06
Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Süleyman Seba göndermesi - Süper Lig Haberleri

Fenerbahçe'nin Lokomotiv Moskova ile oynadığı mücadele taraftarların Beşiktaş'a yönelik küfürlü tezahüratta bulunmasına Beşiktaş'tan yanıt geldi.

FutbolArena - UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin Lokomotiv Moskova ile oynadığı karşılaşmada tribünlerde yer alan bir takım taraftarlar Beşiktaş'a ve Süleyman Seba'ya yönelik küfürlü tezahüratlarda bulundu.

Siyah beyazlı külüp resmi internet sitesinden Süleyman Seba'nın 1996-97 sezonunda Ali Şen'e küfür edildiğinde yapmış olduğu hareketi yayınlayarak bu tezahüratlara yanıt verdi.
İşte Beşiktaş'ın yayınladığı o anı;

"1996-97 sezonuydu. Bir Gençlerbirliği maçıydı. Beşiktaşlı seyirciler mütemadiyen Fenerbahçe başkanı Ali Şen'e küfür ediyordu. Seba mahcup, birkaç kez eliyle yapmayın işareti verdi. Seyirci susmuyordu. Sonunda, yanına Beşiktaş'ın divan kurulu üyelerinden emekli tümgeneral Recai Uğurluoğlu'nu da alarak, kapalı tribünün "kutu" diye tabir edilen en merkezi noktasına gidip oturdu. Beşiktaş seyircisi hayret ve saygıyla başkanlarını izliyordu. Niçin orada olduğunu biliyorlardı. Sadece Beşiktaş ve başkanları için tezahürat yaparak, mesajı aldıklarını belli ettiler. Ali Şen, Seba'nın kendisi için yaptığı bu jesti hayatı boyunca unutmayacağını söylüyordu."
 
Dipnot: Chiviyazıları Yayınevi, Baskı Tarihi 2014 - Sayfa 207

Çarşı'dan taraftarlara küfür uyarısı

Öte yandan Beşiktaş'ın taraftar gruplarından Çarşı da bir açıklama yaparak taraftarları küfür etmemeleri konusunda uyardı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!