comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Vodafone Arena'da çalışan Miray Çınar'dan OLAY paylaşım! - Beşiktaş Haberleri

06 Şubat 2016, Cumartesi 12:06
Vodafone Arena'da çalışan Miray Çınar'dan OLAY paylaşım! - Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş'ın yapımı devam stadı Vodafone Arena'da çalışan bir işçinin sosyal medyadan yaptığı paylaşım büyük yankı uyandırdı.

FutbolArena - Vodafone Arena'da içmimar olarak görev alan Miray Çınar, sosyal medya hesabından stadın bir fotoğrafını paylaştı. Yaptığı paylaşımın altına gelen "Bitmiyor değil mi?" tarzında yorumlara "Beter olsunlar" diye yanıt veren Miray Çınar, Beşiktaşlıları adeta çıldırttı. 


Miray Çınar kovuldu mu? Miray Çınar kimdir?


Siyah beyazlıların heyecanla beklediği Vodafone Arena'da içmimar olarak çalışan Miray Çınar'ın yaptığı paylaşım sonrası işine son verildiği açıklandı. Beşiktaş İletişim Sorumlusu Rıdvan Akar, "Sevgili Beşiktaşlılar, Miray Çınar kovulmuştur. Artık stadımıza giremeyecektir" dedi.

Taşeron firma özür diledi
Miray Çınar'ı işe alan firma da yaptığı açıklamada, "Şirketimizle kurumsal bağı bulunmayan stajyerimizin sosyal medya hesabında yapmış olduğu çirkin paylaşımdan dolayı son derece üzgünüz. Şirketimizle olan stajyerlik sözleşmesi akşam 22:00 itibariyle fesih edilmiştir. Türkiye'nin en büyük ve güzide kulübü Beşiktaş JK'dan ve saygıdeğer taraftarından özür dileriz" dedi.

Miray Çınar'ın yaptığı paylaşım;





ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!