comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Metin Albayrak açıkladı! Beşiktaş ertelenen maçları ne zaman oynamak istiyor?

25 Ocak 2016, Pazartesi 11:27
Metin Albayrak açıkladı! Beşiktaş ertelenen maçları ne zaman oynamak istiyor?

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, hava şartlarından dolayı ertelenen Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor maçları için TFF'ye başvuruda bulunacaklarını söyledi.

FutbolArena - Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, kar yağışı sebebiyle ertelenen Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

İki haftadır maçları hava şartları nedeniyle ertelenen Beşiktaş'ta Metin Albayrak, TFF'ye başvuracaklarını söyledi.


Beşiktaş ertelenen maçları ne zaman oynayacak?

Metin Albayrak, "Biz kendi açımızdan ertelenen 2 maçımızı hangi tarihlerde oynayabileceğimizi belirledik. TFF ile görüşeceğiz. Bizim isteğimiz 3 Şubat ve 18 Şubat tarihlerinde oynamak. Son kararı TFF verecek" dedi.


Beşiktaş, Trabzon'dan ayrıldı mı?


Metin Albayrak, Trabzon'daki hava durumuna da değinerek, "Bugün de Trabzon'da kalabiliriz. Müthiş bir kar bulutu var. Bugün Trabzon'da kalma ihtimalimiz gitme ihtimalimizden fazla. THY risk almak istemiyor" ifadelerini kullandı.


İki maçın ertelenmesini dert etmediklerini belirten Albayrak, "İki maç oynamadık sadece, kazandığımızda yine lideriz. Bunu dert etmiyoruz. Bu tip şeyler doğa olayları, çok normal. Futbolcuların, herkesin keyfi yerinde. Maç oynamamış olmayı da dert etmiyoruz" şeklinde konuştu.


Beşiktaş transfere devam edecek mi?

 
 
Transferi kapattıklarını söyleyen Metin Albayrak, "Kendi takımımızdan da oyuncu satmayacağız. Ersan da gitmek istemiyor. Ara transfer dönemi bizim için kapandı" dedi.

 

Beşiktaş'ın transferleri ertelenen maçlarda oynayacak mı?


Metin Albayrak ayrıca yeni transferler Denys Boyko, Aras Özbiliz ve Alexis Delgado'nun ertelenen her iki maçta da forma giyemeyeceğini açıkladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!