comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman: 'Mario Gomez gelecek diye tavizlerde bulunamayız'

26 Temmuz 2015, Pazar 12:30
Fikret Orman: 'Mario Gomez gelecek diye tavizlerde bulunamayız'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Mario Gomez transferine dair net açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Mario Gomez transferine dair net açıklamalarda bulundu. 

"Mario Gomez ilgilendiğimiz bir oyuncu ama tek ilgilendiğimiz oyuncu değil. Ayrıca bizim takımımzda bir adalet ve denge sistemi var. Mario Gomez gelecek diye tavizlerde bulunmamız mümkün değil. Takımımızın düzenini bozmadan 5 oyuncu alarak transferi kapatmak istiyoruz"
"Quaresma iyi bir çocuk"

Ricardo Quaresma'yı biz gönderdik, biz getirdik. Ricardo zaten iyi bir çocuk. Türkiye'de yaşadığı süre boyunca gece hayatı olmayan, alkol almayan ve sigara içmeyen bir futbolcu. Biz onu zaten kalitesiz futbolcu diye göndermedik ki. O dönem 2 senelik mukavele daha önerdik ama olmadı 

"Gökhan Töre'ye gelen teklifler palavra"

Basında çıkan Gökhan Töre'ye 18 milyon euro'luk teklif haberleri tamamen palavra! Böyle bir şey yok. Bize gelen bir teklif yok. Gökhan Töre, Olcay ve Quaresma bizim kıymetli oyuncularımız"

"Ön libero transferi için düşüncemiz var"

Veli Kavlak'ın sakatlığından dolayı ön libero için transfer düşüncemiz var. Yeni kaleci almayı düşünmüyoruz. Santrfor alacağız."

"Aziz Yıldırım'ın üsluplarını 15-16 yaşlarında bıraktım"

Van Persie ile görüşmemiz doğru. Ancak oyuncu başka bir kulübe gitti. Hayırlı olsun. Biz konuyu kapattık. Tekrar bu sayfayı açmak Beşiktaş kulübüne yakışmaz. Aziz Yıldırım'ın söylemlerine gelince, ben onun üsluplarını 15-16 yaşlarında bıraktım"

"8-10 sezon sonra ilk defa oyuncularımıza borcumuz olmadan sezona başlıyoruz"


Ramazan demeden hep çalışmaya devam ediyoruz. Şunu söyleyebilirim ki, 8-10 sezon sonra ilk defa oyuncularımıza borç olmadan yeni bir sezona başlıyoruz."

"Stat ismine ve formaya reklam almayacağız diyenler şimdi sponsorla görüşüyor"

Biz stadımıza reklam almayacağız. Formaya reklam almayacağız diyenler şimdi sponsor alıyor. Bulamadığın için alamadın. Vodafone Arena'nın tribün sponsorlukları için görüşmeleri yapıyoruz. Çatıyı tamamladıktan sonra bu süreç biraz daha hızlanacak. Çatıdaki en ufak bir çökme 1 sene daha beklememize sebep olur. Bu yüzden sağlam bir şekilde işimizi yapmalıyız.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!