comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Nikola Jurcevic: "Biz Türkiye'de tekiz"

17 Mayıs 2015, Pazar 08:55
Nikola Jurcevic:

Slaven Bilic'in yardımcısı Jurcevic, "Buradaki geleceğimiz konusunda sezon sonuna kadar beklemeye karar verdik. 20 günümüz daha var. Oturup konuşuruz" dedi.

Teknik Direktör Slaven Bilic'in yardımcısı Nikola Jurcevic, Hırvat basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. İlk olarak şampiyonluk yarışını değerlendiren 49 yaşındaki Hırvat çalıştırıcı, Süper Lig'deki zirve mücadelesinin kendileri açısından adaletli olmadığını savundu.

Jurcevic, “Bu bizim için büyük problem. Bazı maçlarımızı İstanbul'da, bazılarını Ankara'da oynuyoruz. Şampiyonluk mücadelesi adil değil. Çünkü bizim kendi sahamızın eksikliğinden kaynaklanan bir handikabımız var. Bu durum tüm sezon bize zorluk çıkardı. Takım sürekli yolda. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ise önemli bir saha avantajı var. Biz bundan mahrumuz” ifadelerini kullandı.
‘Sadece biz varız'

Nikola Jurcevic, teknik patron Slaven Bilic'le birlikte gelecekleriyle ilgili karar vermek için sezon sonunu beklediklerini de açıkladı.

Siyah-beyazlı çalıştırcı, “Bilic'le buradaki geleceğimiz konusunda sezon sonuna kadar beklemeye karar verdik. 20 günümüz daha var. Oturup konuşuruz. Bu arada Bilic ve ben, Türkiye'de son iki yıldır kulübede olan tek ekibiz. Diğer takımlar bu süreçte hocalarını değiştirdi” yorumunu yaptı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!