comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic, "Liverpool'a karşı çok ciddi şansımız var" dedi

15 Şubat 2015, Pazar 18:34
Bilic,

Bilic, 3-2'lik Bursa galibiyetini "Harika bir galibiyet" diye tanımlarken Liverpool'a karşı da "Çok ciddi şansımız var" dedi.

FutbolArena - Beşiktaş'ın 3-2 kazandığı Bursaspor maçı sonrası konuşan Bilic, oyundan memnun olduğunu söyledi.

Slaven Bilic, 3-2 kazanılan Bursaspor maçını "Harika bir galibiyet aldık. Bir derbi galibiyeti aldık ve oyuncularımla gurur duyuyorum. Oynanan oyundan memnunum" sözleriyle değerlendirdi.
Bilic, kadronun genişliği sorusuna ise "Doğru bir rotasyonla kadro genişliği yakaladık. Kupada birçok oyuncumuzu kullandık. Fenerbahçe yedek kulübesinde uluslararası oyuncular var. Biz de kulübeden gelen oyunculardan verim alıyoruz. İyi bir kadro oluşturduk. Kenardan gelen 3 oyuncu bugün oyunu tamamen değşitirmedi ama tempomuzu yükseltip önemli katkı sağladılar. " cevabını verdi.
Bilic, Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı Liverpool ile ilgili ise şunları söyledi; 

"Liverpool'a karşı sadece umudumuz yok, çok ciddi bir şansımız da var. Dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Kuralar çekildiğinde düşük bir formları vardı ama toparlandılar. Kagıt üzerinde Liverpool favori ama bu akşamki oyundan daha iyisini oynayacağız, cesur olacağız. Arsenal'e şanssız elendik, Tottenham'ı Londra'da elimizden kaçırdık. Onların da bulunduğu grubu lider bitirdik. Şansımızı zorlayacağız".

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!