comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fenerbahçe Veli Kavlak için Acun Ilıcalı'yı devreye soktu ama...

11 Ocak 2015, Pazar 19:41
Fenerbahçe Veli Kavlak için Acun Ilıcalı'yı devreye soktu ama...

Veli Kavlak, Beşiktaş'ta kalırken, transfer sürecine dair bomba detaylar ortaya çıktı. İşte FutbolArena farkıyla bu transferde yaşananlar.

FutbolArena Detay - Veli Kavlak  4 yıl daha Beşiktaş'ta forma giyecek. Fenerbahçe'nin de imza attırmak için çok uğraştığı Veli neredeyse Fenerbahçe'nin verdiği paranın yarı fiyatına Beşiktaş'ta kaldı.
 
NELER YAŞANDI?

Bu transfer sürecinde yaşananlaraysa FutbolArena ulaştı. Veli'ye yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre milli futbolcu, Beşiktaş ile sırasıyla 1.4, 1.5, 1.6 ve 1.7 milyon Euro garanti ücret ve maç başı 10 bin Euro karşılığı 4 yıllığına anlaştı.
 
ACUN ILICALI DEVREYE GİRDİ
 
FutbolArena daha önce Fenerbahçe'nin de ısrarla istediği Veli Kavlak'a yıllık 2 milyon Euro'ya kadar garanti ücret teklif ettiğini duyurmuştu.

O HABER İÇİN
TIKLAYIN

PEKİ NE OLDU?

 
Beşiktaş'tan istediği ücreti alan Veli Kavlak'a Fenerbahçe'ye imza attırmak için televizyoncu Acun Ilıcalı'nın da devreye girdiği ancak oyuncuyu ikna edemediği kaydedildi.  Acun Ilıcalı'nın Veli'nin transferi için önce oyuncunun amcası ardından Veli ile görüştüğü ifade edildi.
 
Fenerbahçe'nin Veli'ye 4 yıllık sözleşme için sırasıyla 1.7, 1.8, 1.9 ve 2 milyon Euro garanti para ve ayrıca 1 milyon Euro da imza parası verdi.

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!