comScore

Beşiktaş Beşiktaş

10 numara'da plan değişti! Beşiktaş'ta...

15 Ağustos 2014, Cuma 07:55

Beşiktaş'ta camia "transfer bende" diyen Başkan Fikret Orman'dan "10 numara" için müjde beklerken, Orman'ın çocuklarını da alıp teknesiyle tatile gitmesi herkesi şaşırttı.

Bryan Ruiz için Fulham'ı, Belhanda için D.Kiev'i, Lanzini için de River Plateli yöneticileri ikna edemeyen Orman'ın listeye yeni giren Jürgen Damm, Hakim Zieych ve tabii ki Shinji Kagawa konularını irdelemesi için Erdal Torunoğlu'nu Avrupa seferine çıkardığı bildirildi.

Torunoğlu'nun öncelikle Londra'ya giderek burada Damm'ın satışı için Meksika'nın Pachuca takımının yöneticileri ile ardından Kagawa'nın kiralanması için Manchesterlı yöneticilerle ve son olarak da Amsterdam'a geçerek Ziyech için Heerenveenli yöneticilerle bir araya geleceği bildirildi.
Bu arada Ahmet Nur Çeb'inin de İstanbul'a gelen Kagawa'nın menajeri Murat Çakın'dan kendisini Japon oyuncuyla görüştürmesini istediği, Çebi'nin de İngiltere'ye sürpriz bir ziyaret yaparak Demba Ba'yı ikna ettiği gibi Japon oyuncuyu da ikna etmeye çalışacağı gelen haberler arasında.

ÖZEN, ORMAN'A ZIYECH VE LODEIRO'YU ÖNERDİ


Manuel Lanzini'nin alınamamasından sonra Başkan Fikret Orman diğer alternatiflerin üzerine yoğunlaşırken, eski sportif direktör Önder Özen'le de bir telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı. Orman'ın, dostane geçen sohbette Özen'in 10 numara için fikirlerin aldığı bildirildi. Özen'in Başkan'a, devre arasında alamdıkları Nicolas Lodeiro'nun bedava alınması durumunda bu ismin kaçırılmamasını tavsiye ettiği, daha en başta ismini verdiği Hakim Ziyech içinse, "şartları zorlamalısınız" önerisinde bulunduğu bildirildi. Orman'ın Lodeiro'nun sözleşmesini incelettiği, Ziyech içinse Amsterdam'a gidecek olan Erdal Torunoğlu'nun getireceği fizibilite raporunu inceleyeceği bildirildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!