comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Hunt ve Beşiktaş iddiaları arttı!

24 Mart 2014, Pazartesi 17:34

Sezon sonunda transferde hareketli bir dönem geçirmesi beklenen Beşiktaş için iki flaş iddia birden geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş'ın sahasında Akhisar Belediyespor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada Stuttgart yöneticisi Fredi Bobic'in maçı tribünde izlemesi bir çok soruyu da beraberinde getirdi. Bobic'in Beşktaş ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Hugo Almeida'yı izlemeye geldiği iddia edildi.

Bu sezonun başından beri takımda kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen Hugo Almeida'nın sezon sonunda sözleşmesinin bitiyor olması bazı kulüplerin de ilgisini çekmiş durumda.

Alman basının haberine göre Stuttgart takımında yönetici olan eski futbolculardan Fredi Bobic'in Almanya Ligi Bundesliga'da 5 sezon boyunca Werder Bremen forması giyen Hugo Almeida'yı izlemeye geldiği ama Portekizli yıldızın son 30 dakika forma giymesi sebebiyle sürpriz yaşadığı kaydedildi. Bu sezon Beşiktaş forması ile 23 lig maçına çıkacak olan 29 yaşındaki Hugo Almeida, 12 kez de gol sevinci yaşadı.

HUNT VE BEŞİKTAŞ! İDDİALAR ALEVLENİYOR 

Öte yandan bir diğer flaş iddia da Hunt ve Beşiktaş için geldi. Almanya Ligi Bundesliga takımlarından Werder Bremen forması giyen Aaron Hunt'ın gelecek sezon Beşiktaş forması giyebileceği iddia edildi.

Alman basınında çıkan habere göre Aaron Hunt'ın taliplerinin çok olduğu ve oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden kadroya katmak istedikleri ve bu takımlardan birisinin de Beşiktaş olduğu kaydedildi.

Beşiktaş'ta Hugo Almeida, Gökhan Töre ve Jermaine Jones gibi Bundesliga kökenli oyuncuların takıma iyi adapte olması siyha beyazlılarım bu transfere daha sıcak bakmasına sebep olduğu da kaydedildi.

Ofansif ortasaha olrak görev yapan 27 yaşındaki Aaron Hunt, Werder Bremen alt yapısında yetişti. Yıllardır Bremen forması giyen Alman oyuncu bu sezon 24 maçta forma giyerken 4 kez gol sevinci yaşadı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!