comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Rıdvan Dilmen'in Bilic yorumu!

11 Şubat 2014, Salı 23:32

Spor Toto Süper Lig'de salı akşamı oynanan ve Beşiktaş'ın 3-0 üstünlüğüyle biten tekrar maçını, ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen değerlendirdi.

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV Spor'dayayınlanan "%100 Futbol" isimli programda, Beşiktaş ile Kasımpaşa arasından oynanan ve siyah beyazlıların 3-0 üstünlüğüyle biten Spor Toto Süper Lig müsabakasını yorumladı.

İşte ünlü yorumcunun değerlendirmeleri;

"Fernandes, Türkiye'deki en yetenekli oyunculardan bir tanesi. Bu performansıyla değil tabii ki. Fernandes,kafasında Beşiktaş'ı bitirmiş. Ben 3 ay sonra yokum diyor. O yüzden Beşiktaş, böyle düşünen bir adamla savaşa gitmez. Slaven Bilic, Fernandes'i kazanmak adına puanları kaybetmeye başlamıştı. Ama daha sonra Slaven Bilic, gerçekleri gördü ve kazanmak isteyenleri oynatmaya başladı. Bugün Oğuzhan sarı kart yemesine rağmen Fernandes'i oynatmadı"

"BILIC ARTIK DUYGUSAL DEĞİL"

"Beşiktaş, bu sezon ev sahibi hiç olmadı. Böyleçok ciddi bir dezavantajı var. Takımın temposunu çok beğendim. Sezona çok iyi başlamışlardı ama daha sonra bir anda düşmüştü. Şimdi tekrar yükselmeye başlamıştı. Bilic'in bugün ki oyuncu değişiklikleri de iyidi. Bilic'in şu anda mücadele eden, kavga eden oyuncuya ihtiyacı var.

Bence Bilic, bazı konularda teşhisi koymuştu ama tedavi uygularken duygusal davranıyordu. Artık duygusal davranmıyor.Yoksa Fernandes'i sonradan da olsa oynatırdı. Ama tabii ki bu bundan sonra Fernandes'in oynamayacağı anlamına gelmez"

"BEŞİKTAŞ ŞİMDİ YÜZDE 70'LERDE"

"Yeni transflerin oynayamayıp, ilk maçta cezası sebebiyle oynamayanların bu maçta oynayabilmesi de biraz saçma. Bu kuralın da değişmesi gerekir.

Beşiktaş'ın bugün attığı ilk gol takımın normalde attığı, tipik Beşiktaş golü. Takım bütün oynamaya başladı. Henüz ilk 4 haftadaki gibi değiller. Beşiktaş, sezona %95 ile başlamıştı. Daha sonra %40'lara kadar düştü. Şimdi %70'lere çıktı.

Savunma hattında bence Sivok olmadığı sönem için Ersan - Dany ikilisi oynamalı. Bursaspor maçında Jones, oynayacak duruma gelirse, Atiba'yı sağ kanada çekip Jones'u ortaya koyabilirdi"


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!