comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Hunt, Süper Lige' mi?

15 Ocak 2014, Çarşamba 14:41

Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'de forma giyen Aaron Hunt'a Beşiktaş'ın talip olduğu öne sürüldü.

Beşiktaş'ın Alman Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Werder Bremen'de forma giyen Aaron Hunt'a teklif götürdüğü iddia edildi.
 
Sportbild dergisinde yer alan haberde, Çin Ligi'nden Beijing Guoan, Rusya'dan Dinomo Moskova, İngiltere'den Southhampton ile Beşiktaş kulüplerinin Hunt'ı transfer etmek istediği ileri sürüldü.
 
Çin takımının Hunt'a 3 yıllık sözleşme için 10 milyon avro yıllık ücret vermeyi teklif etmesine rağmen oyuncunun bu transfere sıcak bakmadığı ifade edilirken, Hunt'ın Moskova ve özellikle Beşiktaş'ın tekliflerini ciddi alternatif olarak gördüğü kaydedildi.
 
Gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde katılma şansı yüksek olan Beşiktaş'ın Hunt için çok cazip olduğu belirtilen haberde, Hunt'un eşi Semra'ın Türk olmasıyla Türkiye'de yaşamının da kolay olacağı ifade edildi.
 
Haberde, Werder Bremen'in menajeri Thomas Eichin'in sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Hunt'ın takımdan ayrılmasını istemediği ve oyuncunun aldığı ücrette kesinti yapmadan sözleşmeyi uzatmak istediği de vurgulandı.
 
Werder Bremen'de yıllık yaklaşık 2,6 milyon avro kazanan Hunt, Bundesliga'da oynadığı 201 karşılaşmada 42 gol kaydetti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!