comScore

Barcelona Barcelona

Transfer YASAĞI kalktı! BARÇA harekete geçiyor!

24 Nisan 2014, Perşembe 13:27

Transfer yasağı geçici olarak kaldırılan Barcelona, bundan faydalanıp uzun süredir listesinde bulunan David Luiz'e artık imza attırmak istiyor.

FutbolArena - FIFA kurallarına aykırı bir şekilde 18 yaşının altında bir oyuncuya sözleşme imzalattığı gerekçesiyle iki transfer dönemlik ceza alan Barcelona'nın, bu cezası Çarşamba günü yapılan açıklamayla geçici olarak kaldırıldı. Katalan ekibinin yöneticileri bu karara itiraz sürecini çok iyi değerlendirip cezayı geçici bir süre de olsa kaldırmayı başarınca gözler hemen transfere çevrildi.
Bu sezon Tata Martino yönetiminde oldukça başarısız bir yıl geçiren Barcelona'da, transfer harekatı başladı. Uzun süredir savunma bölgesini güçlendirmek isteyen Katalan ekibi Chelsea'nin Brezilyalı yıldızı David Luiz için artık somut adımlar atmak istiyor. Bu sezon başından beri başarılı futbolcuyu takip eden Barcelona, Chelsea'nin kapısını tam 40 milyon Paundluk reddedilmesi zor bir teklifle çalmaya hazırlanıyor.
Bu sezon Jose Mourinho yönetiminde kendi mevkisi olan stoperde fazla şans bulamayan ve daha çok ağırlıklı son dönemde olmak üzere dörtlü savunmanın önünde oynatılan David Luiz'in, cazip bir teklif gelmesi halinde takımdan ayrılmasına izin verileceği biliniyor.

Öyküm Kanbir

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!