comScore

Barcelona Barcelona

Messi hakkında Maradona'dan ŞOK açıklamalar...

27 Mart 2014, Perşembe 13:33

Arjantin'in yaşayan efsanesi Diego Maradona, Lionel Messi'nin Barcelona'daki geleceği ve hakkında çıkan transfer spekülasyonları hakkında olay açıklamalar yaptı.

FutbolArena - Arjantin'in yaşayan efsanelerinden olan Diego Maradona, Lionel Messi'nin geleceği hakkında çok önemli açıklamalar yaparken, dikkat çeken imalarda da bulundu. Daha önce Messi'nin Barcelona'dan ayrılmasının imkansız olduğunu savunan Diego Maradona, Katalan ekibinin yaşadığı gelişmelerden sonra fikrini değiştirmişe benziyor.

"Daha önce Barcelona'nın gücü inanılmazdı. Bu yüzden forma reklamı bile almıyorlardı. Ama şimdi formaların üzerinde "Katar Havayolları" yazısını görüyoruz. Dolayısıyla Barcelona reklam almaya başladıysa, neden Messi de Bayern Münih için oynamasın? Artık Messi'yi başka bir formanın altında hayal edebilir oldum."
Arjantinli süper yıldızın Bayern'e olası bir transferini de değerlendiren Maradona şunları söyledi:

"Bu futbolun sonu olur. Nedeni de Lewandowski ile Messi'nin aynı takımda oynamasından kaynaklı. Bu gerçekleşirse diğer tüm takımlar tüm lig ve kupa organizasyonlarında artık sadece ikincilik için mücadele etmek zorunda kalır."

Konuşmasının sonunda Barcelona'dan sonra Bayern Münih ile de yeni rekorlara imza atmaya başlayan Pep Guardiola'ya değinen Maradona, genç teknik adamı överken, onunla bir hafta geçirip antrenmanlarını izlemenin çok hoşuna gideceğini de itiraf etti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!