comScore

Barcelona Barcelona

Barcelona'da aslar kadroda mı?

22 Ocak 2014, Çarşamba 00:55

Hafta sonu La Liga'da Levante deplasmanında 2 puan bırakan Barcelona, bu kez rakibiyle kupada karşılaşıyor. Levante'de büyük sürpiz var! İşte iki takımdan son gelişmeler..

FutbolArena Özel | İspanya Kral Kupası'nda çeyrek final heyecanı devam ediyor. Levante ve Barcelona, çeyrek finalin ilk ayağında Valencia kentinde karşı karşıya gelecek.
 
Hafta sonu La Liga'da karşılaşan iki ekibin maçında 1-1 berabere bitti. Bu maçla beraber üst üste iki kez karşı karşıya gelmiş olacaklar. Ligde oynanan karşılaşmada Levante kalecisi Keylor Navas ve savunmadan Vyntra'nın performansı dikkat çekmişti.
 
İşte Martino'nun 18 kişilik maç kadrosu:
 
Kaleci: Valdes, Pinto
Defans: Puyol, Bartra, Jordi Alba, Dani Alves, Adriano, Mascherano
Orta saha: Fabregas, Xavi, Sergio Busquets, Song, Sergi Roberto
Forvet: Pedro, Alexis, Messi, Tello, Dongou
 
INIESTA RİSKE EDİLMEYECEK
 
Takımda Neymar'ın sakatlığı devam ediyor. Tedavisi devan eden Iniesta riske edilmeyecek. Pique, Montoya ve Afellay ise kadroda yer almıyor.
 
Katalan ekibinde, B takımdan Jean Marie Dongou yine kadroya alındı. Genç forvet, hafta sonu lig maçında 6 dakika forma giymişti.
 
MUHTEMEL 11: Pinto, Dani Alves, Bartra, Puyol, Adriano, Song, Xavi, Fabregas, Pedro, Alexis, Messi
 
LEVANTE'DE ROTASYON VAR
 
Levante'de teknik direktör Joaquín Caparros ligi düşünerek bazı önemli isimleri kadroya almadı. Son lig maçında sahada olan isimlerden David Navarro, Papa Diop ve İvanschitz kadroya alınmadı. Ayrıca hafta sonu sakatlanan Ruben Garcia riske edilmeyecek.
 
Takımın önemli golcülerinden Barral'ın ise kupada forma giymesi bekleniyor. Golcü oyuncu hafta sonu ligdeki maçta cezası sebebiyle forma giyememişti.
 
MUHTEMEL 11: Jimenez, Nagore, Vyntra, Adoua, Jordi, Pinto, Camarasa, Pedro Rios, Xumetra, Angel, David Barral

Kral Kupası'nda Levante - Barcelona mücadelesi TSİ 23:00'dan itibaren tv8'den naklen yayınlanacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!