comScore

Arsenal Arsenal

Arsenal dümeni Balotelli'ye kırdı!

13 Şubat 2014, Perşembe 15:33

Arsenal, transferde yılın bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Dünya çapında bir golcü transfer edeceği bilinen Arsenal'ın hedefinde Mario Balotelli var. İddialara göre Arsene Wenger çoktan direktifi verdi bile!

FutbolArena - Arsenal, transferde yılın bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Ara transferde şampiyonluk iddialarını güçlendirebilmek adına dünyaca ünlü bir golcü transfer edeceği bilinen Arsenal, bu planını listesindeki oyunculardan istediği yanıtı alamadığından dolayı yaz aylarına erteledi. Girişimlere şimdiden başlayan Wenger ise gözüne Milan'ın yaramaz çocuğu Mario Balotelli'yi kestirdi.

Bu sefer elini çabuk tutmak isteyen Fransız teknik adam, İngiliz basınının iddialarına göre Pazartesi günü İtalyan yıldızın menajeri olan Mino Riola ile Londra'da bir araya gelip, transferin detaylarını konuştu. Görüşmelerin iyi geçtiğini söylenirken ikilinin önümüzdeki aylarda yeniden buluşması bekleniyor.
Milan'ın Napoli ile oynadığı karşılaşmada yine ırkçı söylemlere maruz kalan Balotelli'nin artık İtalyan ekibiyle olan bağlarını kopartmak istediği vurgulandı. Arsenal ise Milan'ı transferde ikna edebilmek için 25 milyon Paundu gözden çıkardı.

Öyküm Kanbir

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!