comScore

Galatasaray Galatasaray

Sorun bakalım istifa edecek mi?

24 Kasım 2014, Pazartesi 16:18

Yöneticiler, 3-0 kaybedilen Trabzonspor maçı sonrası, muhabirleri arayarak, hocanın ne zaman istifa edeceği konusunda sorular sorulmasını istedi!

TT Arena'da yaşanan 3-0'lık Trabzon yenilgisi bardağı taşırmaya yetmedi. Taraftar yönetimin Prandelli'yi kovmasını bekliyor, yönetim ise İtalyan hocanın istifa etmesini... Yöneticiler, Prandelli'nin basın toplantısı öncesi Galatasaray'ı takip eden muhabirleri arayarak "Sorun bakalım, İstifa edecek mi?" ricasında bulundu. Ancak Prandelli, "Taraftarlardan özür dilİyorum, hata benim" diyerek istifaya yanaşmadığının sinyalini verdi.
 
ROTASYONUN KRALI!
 
İtalyan hoca, 10 lig maçında 20 farklı oyuncuya ilk 11'de şans verse de aradığı istikrarı bir türlü sağlayamadı. Cesare'nin bu sezon ligde süre verip de ilk 11'de sahaya sürmediği iki isim ise Umut ve Pandev oldu. Çizmeli, ligde oynanan 10 maçta 4 oyuncusundan vazgeçmedi. Sarı-kırmızılı ekipte Muslera, Selçuk, Sneijder ve Burak 10 lig maçında da süre almayı başardı! Prandelli'nin kadroyu 20'ye indirdikten sonra nasıl bir rotasyon yapacağı ise merak konusu...
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!