comScore

Terim kızıyor ama bunlara cevap verir mi?

22 Ekim 2014, Çarşamba 13:55

Fatih Terim, maaşı üzerine yaşanan tartışma için “Ne oldu, muhasebeci mi kesildiniz başıma!” dedi.

FutbolArena - Fatih Terim, maaşı üzerine yaşanan tartışma için “Ne oldu, muhasebeci mi kesildiniz başıma!” dedi. Milli Takım'ı çalıştıran bir ismin aldığı paranın tartışılmaması mı gerekiyor?
 
Türkiye Futbol Direktörü Terim aldığı ücreti eleştirenlere çok sert çıktı: “Ne oldu, muhasebeci mi kesildiniz başıma! Terbiyesizliğe, hadsizliğe gelemiyorum. Hangi başarıyı sayıyorsan ben varım! Kasıt, ihanet, hainlik ve bir fırsat avcılığı varsa bunu da asla kabullenmeyiz” dedi.
 
Peki Terim'in bu çıkışı haklı mı?
 
Milli Takım futbolcuları “fedakarlık” yapmalıdır diyen Fatih Terim'in bu sözleri doğal olarak akllara şu soruyu getiriyor. Milli Takım milletin takımıysa, takımın hocasının da fedakarlık yapması gerekmiyor mu?
 
Yılda 3.5 milyon Euro garanti paraya imza atan Fatih Terim tazminatına 15 milyon Euro yazdırıyorsa bu tartışılmayacak bir konu mu?
 
Yılda 3.5 milyon Euro garanti para alan Fatih Terim'in yönettiği takım daha 3. Maçta Euro 2016 finallerine neredeyse havlu atmışsa bu paranın hesabı sorulmaz mı?
 
TFF kimin parasını harcıyor? Eğer TFF Başkanı kendi cebinden bu paraları ve 15 milyon Euroluk tazminatı karşılayacaksa tamam. Ama bu TFF'nin kasasından yani halkın cebinden çıktığına göre bunun tartışılmasının neresi “Kasıt, ihanet, hainlik ve bir fırsat avcılığı” oluyor?

Haber-Yorum: Mesut TOK

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!