comScore

Galatasaray Galatasaray

Drogba için karar verildi!

29 Ocak 2014, Çarşamba 17:44

Drogba, Galatasaray'da 2 yıllık sözleşme istiyor ama yönetim bu isteğine sıcak bakmıyor

FutbolArena Özel | Drogba, Galatasaray'da 2 yıllık sözleşme istiyor ama yönetim bu isteğine sıcakbakmıyor. Galatasaray Yönetimi'nin 2 yıllık sözleşmeye sıcak bakmamasının temelnedeniyse  Drogba'nın son haftalardaki performansı ve seneye 37 olacakolması.

Geçtiğimiz hafta Drogba'nın Galatasaray'da kalma şartı olarak 2yıllım sözleşme istediğini Futbol Arena'da gündeme getirmiştik. Drogba,Galatasaray'da kalacak mı sorusuysa Fildişili oyuncunun son maçlardaki kötüdurumu nedeniyle daha da merak edilir bir hal aldı.
Kulüp kaynaklarıDrogba'nın 2 yıllık sözleşme isteğine kesinlikle sıcak bakılmadığını ifadeediyorlar. Gelecek sezon 37 yaşına girecek olan golcü oyuncuya Galatasaray 1 +1yıllık sözleşme önerecek. Drogba'nın bu sözleşmeyi  kabul etmemesi halindeyse,yönetimin kalması yönünde yeni bir adım atmayacağı da kaydedildi.

Uzunsüredir ABD'ye de gidebileceği konuşulan Drogba'nın Galatasaray'ın 1+1 yıllıkönerisine evet mi yoksa hayır mı diyeceği merak konusu. Oyuncunun menajeri iseDrogba'nın Galatasaray'da kalmak istediğini ancak bu konuda kararıGalatasaray'ın vereceğini belirterek 2 yıllık sözleşme şartının belirleyiciolduğunu işaret etti.

Drogba, Galatasaray'dan yıllık 4.5 milyon eurogaranti para alıyor.

Haber: Aydın Cingöz


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!