comScore

Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları ( 24 Haziran 2017) 

24 Haziran 2017, Cumartesi 13:14
Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları ( 24 Haziran 2017) 

İddaa'da günün fırsat maçları, hazır kuponları ve çok önemli maç analizleri FutbolArena'da. Günlük iddaa tahminleri ve banko maç analizlerine göz atmadan kupon doldurmayın! Detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Konfederasyon Kupası,  Norveç, ABD ve İspanya Play-Off'tan Günün banko iddaa tahminleri ve kuponlarını editörlerimiz sizler için hazırladı. 
 

MEKSİKA-RUSYA iddaa tahmini

Meksika, Yeni Zelanda'yı geriden gelerek 2-1 mağlup etti ve 4 puana yükseldi. Bu maçı kaybetmezlerse yarı finale çıkacaklar. Rusya ise Yeni Zelanda'yı yendikten sonra Portekiz'e mağlup oldu. Kazanmak zorundalar fakat hücumda çok iyi bir görüntü vermiyorlar. Meksika beraberliğin kendisine yettiğinin bilinciyle oynayacak. İlk yarı beraberlik denenir. 
 

VALERENGA-LILLESTROM maçı ne olur?

 
Valerenga ligin önemli adaylarından biri olmasına rağmen sezona kötü bir başlangıç yaptı. Ancak özellikle son iki haftadır Valerenga'nın futbolunda bir kıpırdanma var. Önce Tromso'yu deplasmanda devirdiler sonrasında Stromsgodset deplasmanından bir puan çıkardılar. Lillestrom deplasmanların vasat ekibi Ev sahibi standart performansının biraz üzerine çıkabilirse bu maçı galibiyetle tamamlar.
 

ATLANTA-COLORADO maçı kaç kaç biter?


6 deplasman maçınıda kaybeden Colorado daha çok iç sahada etkili oluyor. DC United karşısında ön geçmesine rağmen şansız bir yenilgi alan Atlanta'da Trinidad ve Tobagolu golcü Jones sakat. Fakat Villalba, Martinez ve Almiron gibi kaliteli forvetlere sahipler. Jones'u aramazlar. Atlanta farklı kazanır.
 

GETAFE-TENERİFE alt-üst tahmini


La Liga'ya çıkacak son takımı belirleyecek Finalin 2. Maçı. İlk maçı Tenerife sahasında 1-0 kazanmıştı. Fakat Getafe bu maçta sahasında kazanırsa La Liga bileti alacak. Çünkü deplasman golü kuralına bakılmazken normal sezonu üst sırada bitiren avantajı söz konusu. Tenerife bu yüzden ilk maçta aldığı skorun avantajını korumak isteyecek. Fakat kalesinde gol gördüğü an tüm oyun planları değişecek. Getafe'de galibiyet için elinden geleni yapacak. Kontrollü geçen ilk maçın aksine bu kez bol pozisyonlu ve gollü bir maç bizleri bekliyor. 
 

24  Haziran 2017 Banko İddaa Hazır Kuponlar 


158 MEKSİKA-RUSYA İY0 1.90
178 GETAFE-TENERİFE 2.5 ÜST 2.05
195 ATLANTA UTD.-COLORADO MS1 1.40
162 VALERENGA-LILLESTROM MS1 1.95

ORAN: 10.63

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!