comScore

Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (1 Aralık  2017 Cuma)

01 Aralık 2017, Cuma 10:31
Günlük Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (1 Aralık  2017 Cuma)

Major Liglerden Günün banko iddaa tahminleri ve kuponlarını editörlerimiz sizler için hazırladı.

FutbolArena - İddaa'da günün fırsat maçları, hazır kuponları ve çok önemli maç analizleri FutbolArena'da. Günlük iddaa tahminleri ve banko maç analizlerine göz atmadan kupon doldurmayın! Nesine.com'da yer alan iddaa bülteni ile günün maçlarına göz atabilirsiniz.  

    

196 SPORTİNG LİZBON-BELENENSES iddaa tahmini

 

Porto ile Benfica'nın oynadığı günde Lizbon galip geldiği takdirde 3 puandan fazlasını kazanacak! Porto ile Benfica maçından çıkan sonuç ne olursa olsun Lizbon'a yarayacak! Ligde oynadığı son 4 maçında sadece küme hattından bulunan Moreirense önünde kazanabilen, bunun dışında çıktığı maçlarda kaybeden ve skor üretemeyen Belenenses'e, Lizbon önünde şans vermiyorum. Ev sahibinin kalesinde gol görmeden kazanması bekliyoruz.
 

103 NAPOLİ-JUVENTUS maçı ne olur?    

 

6 puanlık maçta Juventus deplasmanındaNapoli karşısında galip gelerek puan farkını 1'e indirmek istiyor. Ligde namağlup olan Napoli ise son 6 yılın Şampiyonu karşısında kazanarak puan farkını açma hedefinde. Ev sahibinde savunmada görev yapan Faouzi Ghoulam ile uzun zamandır sakat olan Arkadiusz Milik yoklar. Juventus'ta ise; Mandzukic, Lichtsteiner, Höwedes ile Pjaca sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecekler. Kuponlara önerimiz goller. 
 

102 FREİBURG-HAMBURG  maçı kaç kaç biter?



Aslında Freiburg sezon başından beri savunma ağırlıklı oynayıp ligde kalmayı kendine öncelikli hedef haline getiren bir takım. Ancak son haftalarda daha çok riske giren bir Freiburg izlemeye başladık. Hamburg da yaptığı yatırımın karşılığını bir türlü alamıyor. Ve bu hafta direkt düşme potasındaki rakipleriyle karşılaşacaklar. İki takımın da oyun içinde risk alacağını düşünüyoruz. Bu nedenle Gol Var iyi bir seçim olabilir. 
 

194 AARHUS-HELSİNGOR alt-üst tahmini

İki ekipte alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Ev sahibinde savunmacı Juelsgard, konuk ekipte ise orta sahadan Patrick Olsen cezalı oldukları için forma giyemeyecek. Gollü bir kapışma bekliyoruz.

  

1 Aralık 2017 Banko İddaa Hazır Kuponlar



196 SPORTİNG LİZBON-BELENENSES HMS 1.30
103 NAPOLİ-JUVENTUS KGVAR 1.40
102 FREİBURG-HAMBURG KGVAR 1.45
194 AARHUS-HELSİNGORG 2.5 ÜST 1.65


ORAN:4.40

FutbolArena'da İddaa sayfası üzerinden en güncel tahmin ve kuponları inceleyebilirsiniz.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!