comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Günün Banko İddaa Tahminleri ve Hazır Kuponlar (6 Kasım 2016)

05 Kasım 2016, Cumartesi 06:18
Günün Banko İddaa Tahminleri ve Hazır Kuponlar (6 Kasım 2016)

İddaa'da 6 Kasım 2016 Pazar günü itibariyle FutbolArena editörleri 2 adet banko kupon hazırladı. Bu yorumlara bakmadan kuponlarınızı doldurmayın!

FutbolArena - İddaa 6 Kasım Pazar günü Avrupa ligleri dışında yine birbirinden önemli maçlar oynanacak. İngiltere'de Arsenal ile Tottenham derbide karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de ise hafta arası UEFA Avrupa Ligi'nde müthiş zaferler elde eden Osmanlıspor ve Fenerbahçe sahne alacak. Günün banko iddaa tahminleri ve kuponlarını editörlerimiz hazırladı. 


Akhisar Bld - Fenerbahçe iddaa tahmini


Tolunay Kafkas yönetimindeki Akhisar ilk golünü Adanaspor karşısında atıp 1-0 kazanmıştı. Geçen hafta Başakşehir deplasmanında 5-1'le dağıldılar. Tolunay Kafkas maç sonrası Douglao ve Julio Sami'yi kadro dışı bıraktı. Fenerbahçe ise Konyaspor deplasmanında aldığı galibiyetin ardından Karabükspor'u da 5-0'la geçti. Ligde üst üste galibiyetlerle zirve mücadelesine yaklaştılar. Galatasaray derbisi öncesi bu maçı da mutlaka kazanıp iddialarını sürdürmek istiyorlar. Lens'in sakatlıktan dönüşüyle hücumda yine etkili duruma geldiler. Van Persie de hücumda daha etkili kullanılıyor. Akhisar'ı mağlup ederler. 
 

Osmanlıspor - Kayserispor iddaa yorumu


Osmanlıspor hafta içi Villarreal deplasmanında zoru başardı ve rakibini 2-1 mağlup ederek büyük bir işe imza attı. Ancak Süper Lig'de düşüş devam ediyor. Tam 5 haftadır kazanamayan Ankara ekibinin artık galibiyet alması şart. Rakipte bana göre oldukça uygun. Geçen hafta Gaziantepspor karşısında kırmızı kart gören Musa Çağıran cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Hafta içi Villarreal karşısında forma giyen Adam Maher o bölgeye çekilebilir. Hakan Kutlu'nun öğrencileri oldukça formsuz. Osmanlıspor deplasmanından puan çıkarmaları zor. Osmanlıspor kazanır.
 

Arsenal - Tottenham iddaa tahmini


Arsenal, Ludogorets deplasmanında çok zorlandı. Rakibi hafife almanın bedelini az kalsın ağır ödeyeceklerdi. Karşılaşmayı Mesut Özil'in 87. dakikadaki harika golüyle kazandılar. Bazı yorumcular tarafından bu gol, Arsenal tarihinin en güzel gollerinden birisi olarak gösterildi. Onun bu sezonki formu Arsenal'in şampiyonluk iddiasında belirleyici olacak. Bazı sakatlık sorunları var ama bunların kritik olduğu söylenemez. Durumu belirsiz olan Cazorla dışında önemli bir eksik yok bence. Zaten bu sezon daha geniş bir kadroya sahipler. Arsenal son 11 resmi maçta 10 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Gerçekten harika bir istatistik. Diğer tarafta Tottenham son 6 resmi mücadelede de galibiyet alamadı. Ligde Leicester ile berabere kaldıktan sonra Devler Ligi'nde de taraftarları önünde Leverkusen'e kaybettiler. Kane ve Alderweireld gibi kritik isimlerin sakatlıkları onları kötü etkiledi. Bu isimlerin Londra derbisi için durumu belirsiz. Lamela ve Dembele için de belirsizlik söz konusu. Moussa Sissoko'nun da cezası var. Derbide ev sahibi favori. 


6 Kasım 2016 Banko - Hazır Kuponlar


135    Arsenal-Tottenham    1    1.80
145    Swansea-Man United    2    1.45
136    Osmanlıspor-Kayserispor    1    1.50
149    Akhisar Bld-Fenerbahçe    2    1.40
Oran: 5,48

463    Split-Dinamo Zagreb    alt    1.60
158    Sevilla-Barcelona    2    1.35
157    Roma-Bologna        h1    1.65
153    Fiorentina-Sampdoria    1    1.40
Oran: 4,98


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!