comScore

Galatasaray Galatasaray

Nagatomo'dan Galatasaray yorumu: "Böyle şey görmedim"

21 Nisan 2018, Cumartesi 11:06
Nagatomo'dan Galatasaray yorumu:

Galatasaray'ın devre arasında İnter'den kiraladığı Japon futbolcu Yuto Nagatomo, sarı kırmızılı takımın taraftarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Galatasaray'ın Japon futbolcusu Yuto Nagatomo, katıldığı bir televizyon programında sarı kırmızılı taraftarları Japon futbolseverlere tanıttı. Son dakika Galatasaray Haberleri için FutbolArena'yı takip edin.


Nagatomo Galatasaray taraftarı için ne dedi?


Milliyet'te yer alan habere göre Nagatomo'yu İstanbul'daki evinde ziyaret eden Japon televizyonuna Galatasaray'daki memnuniyetini anlatan Nagatomo beslenme konusunda çok titiz olduğunu söylerken evinde bunun için özel aşçısının olduğu da söyledi. 

Geçtiğimiz hafta oynanan Başakşehir maçı hakkında da konuşan Nagatomo, "Maçta tribünlerin atmosferi gerçekten muhteşemdi. Ben hayatımda böyle bir atmosferde hiç top oynamadım. Bir tek maçta böyle... Acaba şampiyon olursak nasıl olacak, hayal edemiyorum" dedi.


Yuto Nagatomo Galatasaray'a transfer olacak mı?


2011 yılında Cesena'dan Inter'e transfer olan Yuto Nagatomo, bu sezon Serie A'da 11, İtalya Kupası'nda ise 2 maçta forma giydi. 2010 yılında Japonya'dan İtalya'ya transfer olan Nagatomo 2011'den bu yana Inter forması giyiyor. 31 yaşındaki Nagatomo'nun kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2019'da sona erecek. Galatasaray'ın tecrübeli futbolcuyu yaz transfer döneminde kadrosuna katması bekleniyor.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!