comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder, Osmanlıspor'un ipini çekti

19 Mayıs 2017, Cuma 22:11
Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder, Osmanlıspor'un ipini çekti

Galatasaray'da Wesley Sneijder, bir gol ve bir asist yaptığı maçta Osmanlıspor karşısında Galatasaray'a galibiyeti getiren isim oldu...

FutbolArena Analiz - Galatasaray ile Osmanlıspor, Süper Lig'in 32. haftasında karşı karşıya gelirken, sarı kırmızılı takım sahadan 2-0 galip ayrıldı. Kalitesini konuşturan Wesley Sneijder bir gol ve bir asistle oynadı. Sneijder böylece skoru almasını bildi.

Bu sezon 5 gol ve 14 asistle oynayan ve Galatasaray en çok asist yaptığı sezonu geçiren Wesley Sneijder, aynı zamanda 19 gole direkt katkıda bulunarak sarı kırmızılı takımdaki en skorer dönemini de geçiriyor. 
Geçtiğimiz haftalarda formsuzluğu ve fazla kilolarıyla da gündeme gelen Sneijder son 3 maçta ise toparlandı. 3 maç art arda ceza sahası dışından gollerini atan Wesley Sneijder eski günlerindeki performansına yaklaştı. 


Wesley Sneijder'in Osmanlıspor maçı performansı


Osmanlıspor karşısında 90 dakika sahada kalan Sneijder 50 kez topla buluşurken 4 şut çekti ve 3 de kilit pas attı. Aynı zamanda bir gol, bir asist yapan Wesley Sneijder, yaptığı 5 ortada 3 isabet sağladı ve 7 uzun pasının da 5'i isabetli oldu.

Bir kez faulle durdurulan Sneijder, bir kez de top kaptı. Son haftalardaki performansıyla beğeni toplayan Hollandalı, Dick Advocaat tarafından Hollanda Milli Takımına da çağırılmıştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!