comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da Hakan Balta'nın transfer yanıtı

21 Haziran 2017, Çarşamba 20:04
Galatasaray'da Hakan Balta'nın transfer yanıtı

Galatasaray'da Hakan Balta, "2 yıl daha futbol oynamak istiyorum" dedi ve ayrılığa olumlu yaklaştı.

FutbolArena Özel - Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, defans oyuncusu Hakan Balta için ayrılık kararı aldı. Bu gelişme sonrası yönetim milli oyuncuyla görüşme gerçekleştirdi.
 

Hakan Balta, Galatasaray'dan ayrılacak mı?


FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre Hakan Balta da, "2 yıl daha futbol oynamak istiyorum" dedi ve ayrılığa olumlu yaklaştı.

Tam 10 yıldır Galatasaray forması giyen ancak Tudor'un planlarında yer almayan oyuncu, başka bir kulübe transferine sıcak baktığını iletti.
Tudor'un profesyonelliği ve iş ahlakı nedeniyle Hakan Balta'yı kadroda düşünmese de Slovakya kampına götürme kararı alırken tecrübeli oyuncu da, transferi için menajerine Süper Lig kulüpleri ile temasa geçmesini istedi.

Galatasaray ile 1 yıl daha kontratı olmasına karşın Hakan Balta da yöneticilere " 2 yıl daha futbol oynamak istiyorum. Süper Lig'de 2 yıl daha mücadele edecek fizik gücüne sahibim" derken ilerleyen haftalarda tecrübeli oyuncunun, transferi adına görüşmeler yapacak.

Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.
 

Hakan Balta'nın Galatasaray performansı


Uzun yıllardır Galatasaray forması giyen Hakan Balta transfermarkt verilerine göre , bu sezon sarı kırmızılı forma ile 23 karşılaşmada 2.024 dakika süre alırken rakip filelere 1 kez gol atabildi. Hakan Balta'nın Galatasaray kariyeri boyunca 332 maçta süre aldı. 13 gol 14 asistlik bir performans sergiledi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!