comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'a Kiko Femenia transferi iddiası

28 Haziran 2017, Çarşamba 14:40
Galatasaray'a Kiko Femenia transferi iddiası

Galatasaray, İspanyol basınında yer alan habere göre, bonservisinin elinde olan Kiko Femenia'ya bir teklifte bulunudu.

FutbolArena Dış Haber - Galatasaray yönetimi Sabri Sarıoğlu ile yolların ayrılması ve Luis Pedro Cavanda'ya kulüp bulunması istemesi üzerine sağ bek mevkine transfer çalışmalarını hızlandırdı. Gündeme gelen son isim Kiko Femenia. 


Galatasaray'dan Kiko Femenia transferi iddiası


Galatasaray yönetimi gelecek sezon için sağ bek mevkine yapacağı transfere yoğunlaştı. Maicon, Belhanda ve Gomis transferleri ile kadrosunu güçlendiren sarı kırmızılı ekip için İspanyol basını Kiko Femenia ismini yazdı. 

Galatasaray'ın bonservisinin elinde olan Kiko Femenia'ya bir teklifte bulunuduğunu belirten İspanyol basını sarı kırmızılı yöneticilerin İspanyol sağ bekten cevap beklediniği yazdı.
Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.


Galatasaray'ın ilgilendiği Kiko Femenia kimdir? Kiko Femenia transfermarkt 

 

26 yaşındaki sağ bek oyuncusu olan Kiko Femenia 1.71 boyunda. Son olarak İspanyol ekibi Alaves forması giyen Kiko Femenia'in bonservisi elinde bulunuyor. Geçtiğimiz sezon İspanya LaLiga Ligi'nde 31 karşılaşmada 2.502 dakika süre alan Kiko Femenia, bu süreçte takımı adına 2 asisti bulunuyor.

Bonservisi elinde olan Kiko Femenia'in transfermarkt verilerine göre bonservis bedeli değeri 4 milyon Euro olarak görülmekte.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!