comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray, Volkan Şen'i transfer edecek mi? Menajeri konuştu

23 Temmuz 2017, Pazar 10:43
Galatasaray, Volkan Şen'i transfer edecek mi? Menajeri konuştu

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken Igor Tudor'un istediği iddia edilen Volkan Şen ile ilgili oyuncunun menajerinden açıklama geldi.

FutbolArena - Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları ve transfer çalışmaları devam ederken gündeme Fenerbahçe'den ayrılan Volkan Şen gelmişti. Galatasaray Transfer ile ilgili son gelişmeler FutbolArena'da

Daha önce çıkan haberlerde Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un Volkan Şen'i çok istediğini yönetime bildirdiği hatta Hırvat çalıştırıcının Volkan Şen'in menajeriyle bir araya geldiği iddia edilmişti.
 

Galatasaray, Volkan Şen'i transfer etti mi?


Volkan Şen'in menajeri Hakan Korkmaz, Volkan Şen'in Galatasaray'a transfer olup olmayacağı yönünde açıklamalarda bulundu.
Fanatik'te yer alan habere görei Korkmaz, "Bunların hepsi yalan! Nereden çıkıyor anlamıyorum. Şu anda Riva'ya idmana gidiyoruz. Bu tür haberler kasıtlı mı çıakrılıyor. Transfer ileride olur mu bilemem ancak bizim Galatasaray'la da bir görüşmemiz olmadı. Konyaspor iddiaları da doğru değil" ifadelerini kullandı.

Volkan Şen'in Süper Lig'de hangi takıma transfer olacağı şu an için belli değil.

Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.


Volkan Şen'in bu sezonki Fenerbahçe istatistikleri


Volkan Şen son olarak ligin 22. haftasında Gaziantepspor ile oynalan maçta ilk 11'de forma giymiş ve 1-1 biten mücadelede taraftarların tepkisini çekmişti. Fenerbahçe'de Volkan Şen o mücadele sonrası ilk 11'de forma giymezken son 8 haftada 126 dakika sahada kalabildi.  Volkan Şen 2013-2014 sezonundan bu yana en kötü sezonunu geçiriyor. Milli futbolcu o sezon Trabzonspor formasıyla 5 maçta görev almış sonrasında transfer olduğu Bursaspor'da da 13 maçta gol ve asist üretememişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!