comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray - Östersunds maçı öncesi Mehmet Demirkol: "Böyle saçmalık olur mu?"

20 Temmuz 2017, Perşembe 20:15
Galatasaray - Östersunds maçı öncesi Mehmet Demirkol:

Galatasaray - Östersunds maçı öncesi NTV Spor'da Mehmet Demirkol değerlendirmelerde bulundu. 

FutbolArena - Galatasaray - Östersunds maçı öncesi NTV Spor'da konuşan Mehmet Demirkol, Tudor'un oyun felsefesi dışında teknik adamlık duruşunu eleştirdi. Sarı Kırmızılılar ilk maçta 2-0 kaybettiği Östersunds ile bu akşam 20:30'da Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya gelecek. 
 

Galatasaray - Östersunds maçı spor yazarları neler söyledi?


Galatasaray - Östersunds UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi son gelişmeleri Mehmet Demirkol NTV Spor'da yorumladı. 

"OLUR MU BÖYLE SAÇMALIK?"
"Beşiktaş ne zaman oynayacak ilk maçını 14'ünde. Aynı ligde oynuyorsun. 2 ay önce başlıyor Galatasaray. Olur mu böyle saçmalık? Bunu her sene söylüyorum ama ben. Ancak Tudor bunları bahane olarak sunamaz. Senin işin takımı hazırlamak. Bütün takımlarımız buna hazır olmalı.

"HER SENE DEĞİŞTİRMEYE HAKKIN YOK"

Teknik Direktör de hazır olmalı. Senin her sene futbolla ilgili her şeyi değiştirmeye hakkın yok. Futbol geleneği var, bunda değişiklik yapabilirsin. Ben çok savunmacıydım ama hücuma yöneliyim diye değişiklik yapabilirsin. Bunu Dortmund da yaptı, Arsenal de yaptı. Ancak bunu plan çerçevesinde yaparsın. Bir oyuncu gidiyor, diğeri geliyor diye olmaz."

"BELHANDA'YI SNEİJDER İLE KIYASLAMAM AMA..."

"Belhanda'yı Sneijder ile asla kıyaslamam ama beklentilere cevap verebilecek bir oyuncu. Carole hiç Galatasaray seviyesinde değil. Gelişmeyi bırak gerileme oluyor. Buna rağmen geçen sene maaşında arttırım düşünüldü."

Sarı Kırmızılı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!