comScore

Galatasaray Galatasaray

Dursun Özbek aday olacak mı? FutbolArena'ya açıkladı

03 Nisan 2018, Salı 19:04
Dursun Özbek aday olacak mı? FutbolArena'ya açıkladı

Galatasaray'ın eski başkanı Dursun Özbek, Mayıs ayında gerçekelecek olan seçimli kongre öncesi adaylık düşüncesini FutbolArena'ya açıkladı.

FutbolArena Özel - Galatasaray Olağan Mali Genel Kurulunda hem mali hem de idari olarak ibra edilen Dursun Özbek, adaylık için net açıklamalarda bulundu.
 

Dursun Özbek'ten Galatasaray başkan adaylığı açıklaması


Sarı kırmızılı kulüpte Mayıs ayında yapılacak olan Seçimli Genel Kurulda aday olmasına kesin gözle bakılan Dursun Özbek, FutbolArena'ya şu açıklamaları yaptı:

"TATİLDEN SONRA KARAR VERECEĞİM"
"10 gün tatile çıkacağım. Galatasaray Genel Kurulu, takdir hakkını kullandı. Henüz adaylık konusunda kesin kararımı vermiş değilim. Yol haritası, durum değerlendirmesini yapıp karar vereceğim"
 

Dursun Özbek'in mali kongrede yaptığı açıklamaları


Mali kongrede ibra edilmeden önce kürsüye çıkan Dursun Özbek, "Galatasaray'da başkanlık yaptığım sürece bu kulübe verdiğim hizmeti şerefimle, alnımın akıyla verdiğimi düşünüyorum. Dolayısıyla bazı değerlerim var ki, çok önde gelir. Galatasaray sevgisi benim ve ailem için çok önde gelir. Galatasaray'a verdiğim hizmetlerden dolayı Galatasaray hiç lekesi bulunmayan, hiç yalnış iş yapmamış ve ihanet içinde olmadım. Hata yapmış olabilirim ama yanlış iş içinde olmadım. Elinizi vicdanınıza koyarak beni ve yönetimi ya ibra edin, ya da etmeyin. Her ikisinin de başımın üstünde yeri var. Beraber 2.5 sene geçirdik. Haklarımız birbirimize geçmiştir. Ben size haklarımı helal ediyorum, siz de bana hakkınızı helal edin." ifadelerini kullanmıştı.

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!