comScore

Galatasaray Galatasaray

Dursun Özbek, Türkiye Kupası'nı istiyor - Galatasaray Haberleri

05 Nisan 2016, Salı 10:38
Dursun Özbek, Türkiye Kupası'nı istiyor - Galatasaray Haberleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Kupası'nı mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.

FutbolArena - Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluktan erken kopan ve Avrupa Ligi'nden de elenen Galatasaray'da gözler Türkiye Kupası'na çevrildi. UEFA'dan 1 yıl men cezası alan sarı kırmızılılar, bu sezon Türkiye Kupası'nı kazanarak Avrupa bileti almak ve cezayı önümüzdeki sezon çekmek istiyor.
 

Dursun Özbek'in Türkiye Kupası isteği


Fanatik'in haberine göre; Mustafa Denizli'nin gidişi sonrası Florya'ya dönen kardeşi Mehmet Özbek ve futbol direktörü Cenk Ergün'den detaylı rapor isteyen Özbek, bir de hedef gösterdi.
 
254954-haber

Artık ligi gözden çıkardığı öğrenilen başkan, “Türkiye Kupası'nı almak zorundayız. Gerekirse prim sistemini yeniden düzenleyelim, ceza sistemi getirelim. Ancak bu kupayı alamazsak üst üste iki yıl bu durumu idame ettirmekte çok zorlanırız. Şu an başka bir alternatif yok” yönünde ifadeler kullandı.

Çözüm yolu aranıyor
Mehmet Özbek ve Cenk Ergün de, teknik direktör Jan Olde Riekerink, yardımcısı Taffarel ve Orhan Atik'i de bir araya getirerek bir toplantı gerçekleştirdi. Görüşmelerin devam edeceği ve takımdaki asıl problemin, çözüm yollarıyla birlikte masaya yatırılacağı belirtildi.
 
254957-haber

2 yıl boşa geçecek

Eğer Galatasaray bu sezon Türkiye Kupası'nı kazanıp Avrupa biletini cebine koyamazsa ya da ligde ilk 4'e giremezse, UEFA'dan aldığı ceza bir sonraki yıla kalacak. Bu da, Sarı-Kırmızılı ekibin gelecek sezon hak kazansa bile, 2017-2018'de de Avrupa'dan uzak kalabileceği anlamına geliyor. Galatasaray camiası ise böyle bir tehlikeyi aklının ucundan bile geçirmek istemiyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!