comScore

Galatasaray Galatasaray

Behzat Uygur görevi bıraktı - Galatasaray Haberleri

05 Nisan 2016, Salı 10:52
Behzat Uygur görevi bıraktı - Galatasaray Haberleri

Galatasaray Altyapı Sanat Danışmanlığı görevine getirilen Behzat Uygur, kendisine ilgi gösterilmediği gerekçesiyle görevinden istifa etti.

FutbolArena - Oyuncu ve sunucu Behzat Uygur, Galatasaray Altyapı Sanat Danışmanlığı görevine başlamadan istifa ettiğini açıkladı.

Uygur, sarı kırmızılı camiada kendisiyle hiç kimsenin ilgilenmediğini ifade ederek, "Galatasaray'ı kravatlılar değil, atkılılar yönetmeli" dedi.
 
254954-haber
 

Behzat Uygur, Galatasaray'dan istifa etti


Lig Radyo'ya konuşan Behzat Uygur, "GS Altyapı Akademisi Sanat Danışmanlığı görevinden başlamadan istifa ettim. Bana önce olmaz, sonra olur dediler. 1970'lerde disiplinsiz oyuncuları kadro dışı bırakıp gençleri oynatan adamlar yönetirdi Galatasaray'ı. Başkan Galatasaray'ın geleceğiyle hiç ilgilenmiyor. Ben yapayım yapmayayım bu iş hayata geçmeliydi. Galatasaray'da çok değerli sanatçılar var. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selim Arda Üçer ile yemek yedik, bekle dedi, sonra kimse ne aradı ne sordu. Bu işi yapmayacağım. Oyaladılar beni. Galatasaray'ı kravatlılar değil, atkılılar yönetmeli" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!