comScore

Galatasaray Galatasaray

Wesley Sneijder derbiye yetişecek mi? - Galatasaray Haberleri

06 Nisan 2016, Çarşamba 09:28
Wesley Sneijder derbiye yetişecek mi? - Galatasaray Haberleri

Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder, Fenerbahçe derbisinde forma giyebilmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

FutbolArena - Süper Lig'de 13 Nisan'da oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi sarı kırmızılı cephede Wesley Sneijder'in kritik maçta forma giyip giymeyeceği merak ediliyor. Hollandalı futbolcu, bu kaşrılaşmada oynayabilmek için adeta seferberlik ilan etmiş durumda.
 

Wesley Sneijder, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı?


Fanatik'in haberine göre; Sneijder'in inadı inat... Hollanda Milli Takımı'yla çıktığı maçta sakatlanan ve 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan yıldız futbolcu, sınırları zorluyor ve 13 Nisan'daki Fenerbahçe derbisine yetişmek için elinden geleni fazlasıyla yapıyor. Öncelikle kulüp doktoru Yener İnce, Sneijder'e özel bir program hazırladı. “Ne pahasına olursa olsun derbide oynamak istiyorum” diyen Wesley de, bu programa karşılık olarak ülkesine gitmekten vazgeçti ve tedavisine Florya'da devam etmeye karar verdi. Hollandalı bu doğrultuda, her gün saat 9'dan 15'e kadar tesislerde tedavi oluyor. Bu yoğun ve yorucu programın ardından eve geçen Wesley, dışarı çıkmak yerine vücudunu dinlendirmeyi tercih ediyor. Sağlık ekibi Sneijder'in bu özverisinden oldukça memnun.
 
255110-haber

BİRKAÇ GÜN DAHA...

Şu ana kadar tedaviye olumlu cevap veren Sneijder konusunda her şeyin önceden planlandığı gibi gittiği belirtiliyor. Herhangi bir ağrısı sızısı olmadığı ifade edilen Wesley, birkaç gün daha düz koşulara devam ettikten sonra takımla çalışmalara katılabilecek. Bunun için Rize ile oynanacak lig maçı beklenecek. Sneijder'in bu karşılaşmadan sonra çift kale maçlara katılması bekleniyor.
 
255071-haber

MESAJ ÜSTÜNE MESAJ
Sneijder sosyal medya hesaplarından taraftara mesaj üstüne mesaj yolluyor. Kötü gidişi durdurmak için birliktelik yaratmak isteyen Wesley, sürekli pozitif ifadeler kullanıyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!