comScore

Galatasaray Galatasaray

Şansal Büyüka'dan Galatasaray'a tarihi öneri - Süper Lig Haberleri

06 Nisan 2016, Çarşamba 12:41
Şansal Büyüka'dan Galatasaray'a tarihi öneri - Süper Lig Haberleri

Spor yorumcusu Şansal Büyüka, Galatasaray ile ilgili gündem yaratacak bir öneri de bulundu.

FutbolArena - Süper Lig'de Eskişehirspor deplasmanında 4-3 mağlup olan Galatasaray'da futbolcuların saha içerisindeki tavırları otoriteler ve taraftarlardan büyük tepki aldı.

Spor dünyasının duayen isimlerinden Şansal Büyüka, sarı kırmızılı futbolcuları sert sözlerle eleştirdi ve tarihi bir öneri de bulundu.
 

Şansal Büyüka'dan Galatasaray'a tarihi öneri


Milliyet Gazetesi'nde değerlendirmelerde bulunan Şansal Büyüka şunları söyledi:
 
255222-haber

"Şu işe bakın... Her sezon şampiyonluğunu konuştuğumuz Galatasaray'ın, bu sezon dördüncülüğünü konuşuyoruz. Galatasaray'ın hedefi bu mu olmalı? Dördüncülüğü konuşmak bile Galatasaray'ın sezonu nasıl ıskaladığının çok açık ve çok acı bir örneği...
Futbolcular “gel tezkere gel” der gibi sezon sonunu bekliyorlar. Yemin ediyorum, Galatasaray PAF takımını sahaya çıkartın, belki maçı kaybeder ama hiç olmazsa mücadele eder. Kaybet kardeşim kaybet, razıyım. Ama hiç olmazsa vuruşarak, savaşarak kaybet. Böyle peşinen teslim olma.

Hamza Hamzaoğlu giderken 11. haftada Galatasaray, Beşiktaş'tan 5, Fenerbahçe'den 3 puan gerideydi. Bugün puan farkı iki takımla da 20'yi geçti. Ligin tarihine bakın, Galatasaray ne zaman Fenerbahçe'den, Beşiktaş'tan 20 puan, hatta daha fazla fark yedi... Hamza Hoca'nın gidişi, sezonun kaybedilişidir.
 
255236-haber

Bu durumda bu sezonun baş suçlusu da Galatasaray Yönetimi'dir.Hep başarısından bahsettiğimiz Muslera bu kez Galatasaray'ın yenilgisine zemin hazırladı. Chedjou yorgundu oynamadı. Muslera da kenarda otursaydı ne olurdu?

Bir hamalın sırtına 40 ton yüklersen bir taşır, iki taşır. Sonrasında dizlerinin üstüne çöker... Muslera'nın durumu da böyle... Adam Galatasaray'ı sırtında taşıya taşıya, artık taşıyacak gücü kalmadı ve dizlerinin üstüne çöktü. Chedjou'ya gelince... Fazla söze gerek yok, bu Galatasaray savunmasında ölüsü oynar."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!