comScore

Galatasaray Galatasaray

Fatih Altaylı'dan Felipe Melo yorumu - Galatasaray Haberleri

06 Nisan 2016, Çarşamba 14:56
Fatih Altaylı'dan Felipe Melo yorumu - Galatasaray Haberleri

Gazeteci Fatih Altaylı, Galatasaray'a yeniden dönüşü konuşulan Felipe Melo hakkında görüşlerini açıkladı.

FutbolArena - Galatasaray'ın eski yöneticilerinden gazeteci Fatih Altaylı, Felipe Melo'nun Galatasaray'a yeniden döneceği iddiaları için yorumlarda bulundu. Altaylı, Melo'nun dönmemesi gerektiğini ve Galatasaray'ın Melo'dan daha önemli sorunları olduğunu ifade etti.
 

Fatih Altaylı'dan Melo ve Dursun Özbek yorumu;


Habertürk Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Fatih Altaylı'nın değerlendirmeleri şöyle;
 
255236-haber

"Galatasaray'ın inatçı ve bir şey bilmediği halde bildiğini zanneden ve bildiğini zannettiği şeyi okuyan bir başkanı var. Bu yönetimle Galatasaray için hiçbir tavsiyede bulunamam. Başkan Özbek yıllarını Galatasaray'a vermiş isimlerle konuşurken bile ‘ben bilirim başkası bilmez' havasında.

Başkan ve kardeşi takımı bildikleri gibi yönetsinler. Sonunda sokağa çıkamaz hale geleceklerinden kuşkum yok. İşin kötüsü biz de o hale geleceğiz. Başkan Özbek'i severim, bu haline de çok üzülüyorum açıkçası.
 
13268-resim

Dursun Özbek, asıl büyük operasyon olan ve paranın yüzde 90'ının döndüğü, başarıyı getiren veya götüren şirketin yönetimine kardeşini koyabiliyor. Hatta isterse kaynanasını bile getirip şirkete başkan yapabilir.
Bence Felipe Melo alınmamalı. Alex Telles'ten gelecek para kulüp için daha önemli. Galatasaray'ın önümüzdeki yıl için Melo'dan daha önemli sorunları var düşünecek."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!