comScore

Galatasaray Galatasaray

Lukas Podolski'den transfer açıklaması - Galatasaray Haberleri

07 Nisan 2016, Perşembe 14:30
Lukas Podolski'den transfer açıklaması - Galatasaray Haberleri

Galatasaray'ın yıldızı Podolski hakkında çıkan transfer iddiaları ve takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Galatasaray'ın golcüsü Lukas Podolski basında çıkan transfer iddialarına yanıt verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Alman futbolcu, Fenerbahçe derbisiyle ilgili de iddialı açıklamalarda bulundu.
 

Lukas Podolski, Galatasaray'dan ayrılacak mı?


"Benim asla buradan ayrılmak gibi bir niyetim yok. Hiçbir zaman ayrılmak istediğimi söylemedim. Kulübe teklifler gelebilir, bu benim işim değil. Fakat ben Galatasaray'dan ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum."
 
255422-haber
 

Lukas Podolski'den Türkiye Kupası de Fenerbahçe derbisi yorumu


"Takım olarak Türkiye Kupası'nı kazanmaya odaklanmayız. Önümüzde en az 10 maç var. İyi gitmiyoruz, bunun farkındayız. Sürekli teknik direktör değişimlerinin yaşanması da takım içinde rahatsızlık yarattı. Derbiyle ilgili konuşmaya gerek yok. Fenerbahçe'yi yenmekten başka opsiyonumuz yok. Sahada her şeyimizi vereceğiz."
 
255315-haber
 

Lukas Podolski'den şampiyonluk tahmini


"Şampiyonluk yarışında Beşiktaş daha avantajlı. Fenerbahçe bizim sahamıza gelecek. Bu yüzden de şanslılar. Mario Gomez ile 15 yaşından beri tanışıyoruz. Onunla da bu konuda konuştuk ve Beşiktaş'ın favori olduğunu ona da söyledim."

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!