comScore

Galatasaray Galatasaray

Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri - GS Transfer Haberleri (7 Mayıs 2016 Cumartesi)

07 Mayıs 2016, Cumartesi 17:32
Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri - GS Transfer Haberleri (7 Mayıs 2016 Cumartesi)

Basında çıkan Galatasaray haberlerini sizler için derledik. 

FutbolArena - Bugün Galatasaray ile ilgili çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledik. İşte 7 Mayıs Cumartesi basında çıkan Galatasaray haberleri
 

7 Mayıs Cumartesi 2016 Galatasaray Haberleri  

 
267935-haber
 


Galatasaray sahasında Beşiktaş'a geçit vermiyor 


Spor Toto Süper Lig'de sezonun son derbisinde lider Beşiktaş'ı ağırlayacak. Galatasaray, sahasında yaptığı lig maçlarında rakibine son dönemde büyük üstünlük kurdu. 

Spor Toto Süper Lig'de sezonun son derbisinde yarın lider Beşiktaş'ı ağırlayacak Galatasaray, ev sahibi takım sıfatıyla rakibine son dönemde galibiyet sayısı bakımından büyük üstünlük kurdu.

İki takım arasında Galatasaray'ın ev sahibi olduğu ve 14'ü Ali Sami Yen Stadı, 5'i Türk Telekom Arena, bir tanesi de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan son 20 lig maçında sarı-kırmızılılar 15, siyah-beyazlılar 3 galibiyet aldı, 2 maç da berabere sonuçlandı.

 


Antalyaspor'dan Galatasaray'a sürpriz transfer 


Galatasaray'da gelecek sezonun transfer çalışmaları başladı. Sarı kırmızılılar sezon sonunda Antalyaspor ile sözleşmesi sona erecek olan Emrah Başsan ile ilgileniyor. 
Milliyet'in haberine göre; Cim-Bom, Antalyaspor'un genç yeteneği Emrah Başsan'ı transfer için harekete geçti. Sezon sonu itibariyle serbest kalacak olan Emrah Başsan için Galatasaray'ın bonservis ücreti ödemeyeceği de ortaya çıktı. 
 
13648-resim


Bruma, Galatasaray'a dönecek mi? 


Galatasaray'ın Real Sociedad'a kiraladığı Bruma'nın menajeri önemli açıklamalarda bulundu. 

Real Sociedad'ın 7,5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmadığı genç futbolcu hakkında açıklamalarda bulunan Balde, "Bruma geleceği olan bir futbolcu. Transfer döneminde kendisiyle ilgilenen takımların olması son derece doğal. Sevilla ve Ajax'ın ilgisi de bu anlamda normal. Galatasaray onun için uygun bir değer belirledi. Sarı kırmızılı takımla sözleşmesi devam ediyor ama sezon sonunda neler olacağını bilemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Portekizli futbolcu bu sezon İspanyol ekibinde 31 resmi maçta forma giydi ve 3 gol kaydetti. 

 


Galatasaray'ın muhtemel Beşiktaş derbisi 11'i 


Sarı-kırmızılı takım, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek - Galatasaray'da derbi öncesi Chedjou ile Semih Kaya'nın sakatlıkları bulunuyor. 

Sakatlığı bulunan Semih Kaya'nın yerine savunmada Koray Günter'in forma giymesi, takımın en önemli kozlarından olan Sneijder'in karşılaşmaya ilk 11'de başlaması bekleniyor. Sonradan dahil olduğu Türkiye Kupası'ndaki Çaykur Rizespor müsabakasında performansıyla dikkati çeken Sinan Gümüş'ün de derbide ilk 11'de olması öngörülüyor.

Galatasaray'ın Beşiktaş karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:

Muslera, Koray Günter, Denayer, Hakan Kadir Balta, Carole, Selçuk İnan, Emre Çolak, Sinan Gümüş, Sneijder, Yasin Öztekin, Podolski.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!