comScore

Galatasaray Galatasaray

Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri - GS Transfer Haberleri (18 Mayıs 2016 Çarşamba)

18 Mayıs 2016, Çarşamba 17:11
Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri - GS Transfer Haberleri (18 Mayıs 2016 Çarşamba)

Basında çıkan Galatasaray haberlerini sizler için derledik. 

FutbolArena - Bugün Galatasaray ile ilgili çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledik. İşte 18 Mayıs Çarşamba basında çıkan Galatasaray haberleri.


18 Mayıs Çarşamba 2016 Galatasaray Haberleri

 

Galatasaray'dan Mehmet Topal atağı


Hürriyet'in haberine göre; Aslan gözünü eski yıldızına dikti... Galatasaray kulislerinde Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Mehmet Topal sesleri yükselmeye başladı... Sarı kırmızılılar, “Örümcek” lakaplı eski futbolcusuna imza attırmak için Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanması ve milli yıldızın kulübü Fenerbahçe ile yapacağı görüşmesini bekleyecek... Galatasaray taraftarlarının, eski oyuncularını yeniden sarı kırmızılı formayla görme arzusu, yönetimden de tam destek aldı. Sezonun son maçının ardından sarı lacivertli yönetimle masaya oturacak Mehmet Topal için Galatasaray şimdilik sessiz ve sakin bir şekilde beklemeye geçti.


Ryan Donk en kötü 11'e seçildi 


Galatasaray'ın devre arasında Kasımpaşa'dan büyük umutlarla transfer ettiği ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan Ryan Donk, Hollanda'da yılın en kötü kadrosuna seçildi.

SoccerNews.nl sitesinin yaptığı haberde Hollanda dışında forma giyen oyuncular arasında en kötü performansı sergileyenlerden kurulu 11 yapıldı. Kadroda Galatasaray'da forma giyen Ryan Donk'a da yer verildi.


Wesley Sneijder, Fenerbahçe kupa finalinde oynayacak mı?


Hollanda'nın Polonya, İrlanda ve Avusturya ile oynayacağı hazırlık maçları için kadroya çağrılan Galatasaraylı Wesley Sneijder'in, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynamasına engel teşkil edecek herhangi bir durum var mı? Taraftarların merak ettiği bu soruya yönelik FIFA daha önceden talimatları açıklamıştı. 
Galatasaray - Fenerbahçe kupa finali 26 Mayıs'ta, Hollanda'nın İrlanda ile oynayacağı ilk hazırlık maçı ise 27 Mayıs'ta. Ancak FIFA talimatlarına göre 28 Mayıs'taki Şampyionlar Ligi finali nedeniyle Avrupa kıtası içinde kulüpler Mayıs sonundan önce milli takımlara oyuncu göndermeme hakkına sahip. Bu nedenle Galatasaray'ın Wesley Sneijder'in Fenerbahçe ile oynanacak kupa finali nedeniyle milli takıma göndermeme şansı bulunuyor. 
 

Galatasaray'da Fernando Muslera tehlikesi


Takvim'in haberine göre; Ocak ve Şubat ayında maaşları ödenen fakat ardından 3 ay boyunca para alamayan Uruguaylı yıldızla ilgili kriz Haziran ayında da devam ederse işler karışacak. Çünkü bu durumda Muslera sözleşmesi gereği serbest kalacak.

Tecrübeli kalecinin menajeri Daniel Fonseca'nın yakın takipte olduğu hatta bir avukat tuttuğu bile belirtiliyor. Camia ise bu büyük krizi çözmesi için Başkan Dursun Özbek'ten kısa sürede bir hamle bekliyor...

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!