comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray, Avrupa vizesini alabilecek mi? - Süper Lig Haberleri

19 Mayıs 2016, Perşembe 18:22
Galatasaray, Avrupa vizesini alabilecek mi? - Süper Lig Haberleri

Galatasaray'ın, Avrupa vizesini elde edebilmesi için 49 puanla 5. sırada bulunan Osmanlıspor'u yerinden etmesi gerekiyor. İşte ihtimaller...

FutbolArena Detay - Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Kayserispor'u konuk edecek olan Galatasaray, Avrupa cezası için kritik bir randevuya çıkıyor.

Süper Ligi'de 3. sıradaki Konyaspor ile 4. Medipol Başakşehir Avrupa Ligi'ne gitmeyi daha önceden garantilemişlerdi.
 

Galatasaray Süper Lig'de nasıl 5. olur?


33 haftada topladığı 48 puanla 6. sırada yer alan Galatasaray'ın, Avrupa vizesini elde edebilmesi için 49 puanla 5. sırada bulunan Osmanlıspor'u yerinden etmesi gerekiyor. 
Galatasaray 5. olabilmek için son hafta sahasında Kayserispor'u yenip Osmanlıspor'un Akhisar Belediyespor karşısında puan kaybetmesini bekleyecek. Osmanlıspor kazanırsa Avrupa Ligi'ne gidecek. 
 

Kasımpaşa'nın Avrupa Ligi'ne gidebilmesi için...


Kasımpaşa son hafta Trabzonspor ile seyircisiz maçta deplasmanda karşılaşacak. Kasımpaşa kazanırsa puanını 50'ye çıkaracak ve Osmanlıspor'un puan kaybetmesini bekleyecek. Osmanlıspor Akhisar Belediyespor ile berabere kalırsa o da 50 puana yükselecek ama ikili averajda Kasımpaşa önde olduğu için Kasımpaşa Avrupa Ligi'ne gidecek. Kasımpaşa Trabzonspor'u deplasmanda yenemezse Avrupa Ligi umudu kalmayacak.  


Akhisar Belediyespor'un Avrupa Ligi'ne gidebilmesi için... 


Akhisar Belediyespor'un da Avrupa Ligi'ne gidebilmesi için az da olsa şansı var. Yeşil Siyahlılar son hafta deplasmanda Osmanlıspor'u yenerse 49 puana yükseliyor ve ikili averajda rakibine üstünlük sağlıyor. Buna karşın Akhisar'ın kazanması yetmiyor. Akhisar hem kendisi kazanacak, hem de Kasımpaşa'nın Trabzonspor'u yenememiş olması gerekecek ki Avrupa Ligi'ne gidebilsin...

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!