comScore

Galatasaray Galatasaray

Mehmet Demirkol'dan Milli Takım yorumu

19 Mayıs 2016, Perşembe 11:35
Mehmet Demirkol'dan Milli Takım yorumu

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Milli Takım'ın EURO 2016 için aday kadrosunu değerlendirdi.

FutbolArena - NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Milli Takım'ın EURO 2016 aday kadrosuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kadroya davet edilmeyen Volkan Demirel ve Ömer Toprak ile ilgili konuşan Demirkol, Aykut Kocaman hakkında da ilginç yorumlarda bulundu.
 

Mehmet Demirkol'dan Milli Takım yorumu


Spor Servisi programında konuşan Demirkol, "Fatih hocanın kadro anlamında eli bol değil. Mesela 10 gol atan golcüsü yok. Hocanın kurduğu takım bir orta saha takımı. Biz bu grubu 4-6-0 oynayarak orta sahamızla geçebiliriz. Savunmada çok fazla problem var. Kimin oynayacağı belli değil. Bunları düşünerek eleştirmek lazım hocayı. 

Volkan Demirel ve Ömer Toprak özür dilemedi ama böyle olunca hocayla çalışamazsınız. Fatih Terim'e biat etmeniz gerekir. Ben Volkan Demirel'e hak veriyorum. Kendi açısından haklı olabilir. Ama ben olsam stadı terk etmezdim. Yetenekten bahsetmiyorum ama form anlamında Tolga Zengin, Volkan Babacan dışında alınan 3 kaleciden daha iyi durumdaydı. 
Fatih Terim bana göre Aykut Kocaman'ı yanında yardımcı olarak götürmeli. Zihni açık ve aşırı formda bir Aykut hoca var. Konyaspor'un yıldızı Aykut Kocaman'dı. Eğer bu takımdan biri Milli Takım'a çağırılacaksa bu Aykut hoca olmalı" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!