comScore

Flaş iddia! İngiltere Teknik Direktörü belli oldu

20 Temmuz 2016, Çarşamba 20:33
Flaş iddia! İngiltere Teknik Direktörü belli oldu

İngiliz basını İngiltere teknik direktörünün Sam Allardyce olduğunu iddia etti.

FutbolArena Dış Haberler - İngiltere, EURO 2016'da son 16 turunda İzlanda'ya yenilerek elenmiş ve Roy Hodgson'ın görevine son verilmişti. O günden bu yana teknik direktör arayışlarını sürdüren İngiltere'nin sonunda kararını verdiği iddia edildi. 


"İngiltere'nin Teknik Direktörü Sam Allardyce oldu"


Sky Sports'un haberine göre İngiltere 24 saat içinde Sam Allardyce ismini açıklayacak. "Big Sam" lakaplı tecrübeli teknik adam Sunderland'i çalıştırıyordu. 


Sam Allardyce kimdir? 


61 yaşındaki İngiliz teknik adam Sam Allardyce, Ekim 2015'ten bu yana Sunderland'i çalıştırıyordu. Bu sezon takımını ligde tutmayı başaran Allardyce, 17. sırada düşme potasının bir basamak üstünde takımını tutmuştu ve ezeli rakipleri Newcastle United'ı bir basamak arkalarına alıp ligde kalmışlardı. Ezeli rakiplerden Newcastle transfere 100 milyon eurodan fazla para harcamasına rağmen küme düşmüş, Allardyce'ın takımı ise ligde kalmıştı. Allardyce Sunderland'in başına geçtiğinde takım son sıradaydı. 

Sunderland'ten önce 2011-2015 yılları arasında West Ham'ı çalıştıran Allardyce, daha önce Blackburn, Newcastle ve tam 8 yıl da Bolton'u çalıştırmıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!